MAJKA MILOŠA BIKOVIĆA PRVI PUT U JAVNOSTI Nije mogla više da ćuti o njegovoj novoj devojci, razvezala jezik i otkrila sve, šokirala i prisustvom! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Ne premijeri filma "Izazov", osim brjnih kolega Miloša Bikovića, bila je i njegova majka Marija koja nije krila koliko je ponosna na sina.

- Ponosna sam na Miloša. Nisam odgledala film, pričao mi je kako je bilo na snimanju - bilo je izazovno. Očekujem baš nešto posebno - rekla je Marija i priznala da joj Miloš nedostaje kad je u Rusiji.

- Naravno da mi nedostaje, u Rusiji je on mnogo popularan i ljudi ga tamo vole - rekla je ona.

Glumčeva majka je progovorila i o Miloševoj izabranici, Ivani.

- Bliske smo, družimo se onoliko koliko stignemo, ona ima svoje obaveze, ja svoje. Večeras je nisam ni videla - rekla je Marija za Blic.

Sa druge strane, Miloš je pričao sa okupljenim novinarima o samom filmu i koliko je ovo ostvarenje zapravo epohalno u sedmoj umetnosti.

- Ovo je prvi put da kada gledate jedan film, neverovatno je kako je snimljem, kao ta naučna-fantastika, na granici je. Ovo je drama, gde treba da se izvrši operacija na Međunarodnoj svemirskoj stanici, to je na granici mogućeg. Ali i ovaj film je do juče bio nemoguć. Pomerili smo granice - rekao je glumac okupljenim novinarima.

SLOBODA MIĆALOVIĆ TRUDNA? Glumica se pojavila na premijeri filma, a svi su gledali samo u jedan detalj! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading