BILA JE POPULARNA DEVEDESETIH, PREKO NOĆI JE NESTALA Ne želi da čuje za estradu, a šokiraćete se kada vidite koliko se promenila (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Vesna Galiot Gala bila je jedna od prvih pevačica na našim prostorima, a devedesetih je stekla veliku popularnost.

Neke od njenih najpoznatijih pesma koje su i danas veliki hitovi su: "Nedostajaćeš mi", "Izaberi", "Zlatna ribica", "Budim se".

Pevačica iako je ostvarila veliki uspeh rešila je u jednom momentu da se povuče sa javne scene.

- Onog trenutka kad je kod mene došlo do prezasićenja, kad je gaženje đonom postalo dominantno u odnosu na kvalitet kao prioritet, ja sam se povukla, pronašla nov smisao u životu i bavim se poslom u oblasti informacione tehnologije -  rekla je Vesna svojevremeno za domaće medije i nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Nisam se družila sa kolegama, imala sam svoj privatan krug prijatelja, a mi smo se između sebe poštovali, tako da se i danas ne družim sa kolegama iz devedesetih, ali se svaki put kad se sretnemo nasmejemo, prepričavamo nekadašnje doživljaje, i redovno upoređujemo tadašnju sa današnjom muzikom.

Priznaje da je u jednom momentu želala da se vrati pevanju, ali je na kraju ipak odustala.

- Planirala sam u nekim trenucima da se vratim, tražila sam nov pravac, pronašla sam ga... Ali mi se i dalje nije dopadala atmosfera koja vlada na estradi - kazala je Gala za "Kurir" jednom prilikom.

ISAK ŠABANOVIĆ SE PRISETIO SVOG PRVOG NASTUPA Imao je samo 14 godina i pevao narodnjake

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading