MILICA PAVLOVIĆ POSETILA DOM ZA STARE GDE JE NJENA BAKA BORAVILA Zapevala im je njen najveći hit pa zaigrala kolo (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović posetila je juče, na drugi dan Uskrsa "Dom penzinera" na Bežanijskoj kosi, kako bi se družila sa korisnicima doma i ulepšala im praznične dane.

Milici je, inače, ovaj dom za stara lice veoma dobro poznat jer je u njemu u jednom periodu života boravila i njena baka Rada, zbog čega je između ostalog i prihvatila poziv direktora ustanove i ulepšala praznike starijim licima koji trenutno borave u njemu.

Pevačicu su sa velikim oduševljenjem dočekali korisnici "Doma penzionera"i pozdravili je velikim aplauzom.

Milica je sa direktorom doma za starija lica pozdravila prisutne, a nakon divnih i toplih reči koje im je uputila, jer je, kako je istakla, veoma vezana za ovaj dom čija je korisnica bila i njena pokojna baka, penzionerima na na njihovu inicijativu zapevala svoj najveći hit sa prethodnog albuma, "Provereno" i to akapela.

Ona je zatim popričala sa penzionerima, a pojedini su se setili da je i njena baka boravila u istom, što je Milicu umalo dovelo do suza.

Ubrzo je pevačica i povela kolo sa korisnicima doma, i to uz haromoniku, a na kraju predivnog popodneva koje je provela sa njima, Pavlovićeva je sa pojedinicima odmerila sange i u kucanju uskršnjih jaja.

ŽIVEO JE U VOZU GODINU DANA Životna priča Andrije Miloševića, nije sve onako kako izgleda

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading