OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Nenad Manojlović otkrio kako je došlo do kumstva sa Aleksandrom Mladenović, splet okolnosti učinilo je svoje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iako javno veoma retko govori o svom privatnom, a još manje obavljuje fotografije iz ljubavnog života, pevač Nenad Manojlović uživa već 5 godina u skladnom braku sa svojom izabranicom Jelenom, a malo ko zna da mu je kuma na venčanju 2018. godine bila koleginica Aleksandra Mladenović

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Nenad Manojlović otkrio kako je došlo do kumstva sa Aleksandrom Mladenović, splet okolnosti učinilo je svoje

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je na kraju krstila i njihovu ćerkicu, a do kumstva dvoje prijatelja i kolega došlo je na krajnje iznenadan i neočekivan način, o čemu je Neša govorio.

Namerno ili slučajno, Aleksandra je odigrala jako bitnu ulogu u „zapršci mog braka“ i mom usmerenju prema mojoj sadašnjoj supruzi. Ona je stalno potencirala kako mi je vreme da se oženim i pravim porodicu i zato je upravo ona bila jedna od prvih osoba sa kojima sam želeo da podelim velike vesti– ispričao je Nenad i otkrio kako mu je koleginica postala i kuma.

Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, pozvao sam Aleksandru i ona je toliko vrištala, da mi je probila bubnu opnu (smeh). Taj zvuk iskrene radosti nas je ganuo, i tada je moja supruga rekla: „Ova devojka će biti moja kuma“- ispričao je Neša i dodao da je danas retkost da se neko toliko obraduje tuđoj sreći, te da je to moralo da se na neki način kruniše.

Nenad je otkrio da i danas ponekad pozove svoju kumu kada negde „zaškripi“ kako bi mu dala savet kada je reč o poslovnim planovima.

-S vremena na vreme kada negde zapne ja pozovem nju, zna ona ponekad i nešto pametno da kaže. Pitam je šta bi uradila na mom mestu i lepo mi kaže vidi ovde ne bih tako, a ovde bih ovako. Znači mi to što je voljna da sa mnom podeli svoja iskustva. Ona peva otkida, svoja je i posebna, ima energiju koju narod prepozanaje. Sve što je do sada snimila su veliki hitovi – priznao je Nenad.

Kumovi su pre dve godine objavili i duetsku pesmu „Ti meni, ja tebi“ koja je za kratko vreme postala jedna od najslušanijih te godine, a ovu numeru možete poslušati u videu:

POKAZALA KAKVA DOMAĆICA UME DA BUDE Kod Marka I Lune bogata trpeza za Uskrs, mislili su na svaki detalj na stolu, a u goste im je došao ovaj pevač

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading