ŠABAN ŠAULIĆ JE BIO RAZOČARAN Ilda je želela nešto drugačije što je njemu slomilo srce, ovo je pokojni pevač želeo za svoju mezimicu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Venčanje Ilde Šaulić 2. septembra 2016. godine odigralo se u najstrožoj tajnosti. Mediji o tome nisu znali gotovo ništa, jer su se ćerka Šabana Šaulića i njen suprug Bojan Vučković potrudili da se njihov najvažniji dan odigra daleko od radoznalih pogleda.

ŠABAN ŠAULIĆ JE BIO RAZOČARAN Ilda je želela nešto drugačije što je njemu slomilo srce, ovo je pokojni pevač želeo za svoju mezimicu

Foto: Printscreen/instagram

 

Da je ova Ildina odluka Šabanu teško pala nikada nije bila tajna. Naime, Šaban je sanjao da svojoj mezimici napravi svadbu za pamćenje i da tom prilikom ugosti brojne prijatelje sa estrade. Ipak, Ilda je od svog najvažnijeg dana želela nešto sasvim drugo, a otac, koji je oduvek bio slab na svoju mlađu ćerku, podržao je njenu želju i prisustvovao tajnom venčanju, koje je preraslo u žurku za pamćenje.

Porodica i najbliži prijatelji bili su zvanice tog dana, a venčanje Ilde Šaulić bilo je toliko tajno, da mladu nikada nismo imali prilike da vidimo u venčanici. Na njenom "Instagramu" postoji jedina fotografija tog dana i to fotografija cvetnog aranžmana uz koju stoji kratak opis: "Rekla sam da."

Ubrzo nakon tajnog venčanja stigla je i njihova ćerkica Ema. Poodmakla trudnoća i kupovina kuće na Bežanijskoj kosi bili su razlog za to što za veliku svadbu i višemesečnu organizaciju nije bilo vremena, pisali su tada mediji.

NEVEROVATNO KOLIKA JE SLIČNOST Devojka Mime Karadžića je dvojnica njegove bivše supruge, sličnost je šokantna (FOTO)


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading