OGLASILA SE PORODICA PETRUŠIĆ Traže razumevanje u ovim teškim trenucima, sutra ispraćaju Slađu na večni počinak (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Domaću javnost šokirala je vest o navodnoj smrti voditeljke i nekadašnje učesnice rijaliti programa "Parovi". Vesna Rivas se zajedničkim uspomenama oprostila od nje, a Milomir Marić je rekao da je ona sve to izmislila. Njena sestra se tim povodom oglasila za hrvatske medije i tom prilikom je tvrdila da je Slađa sve to izmislila.

Ova informacija se vrlo brzo proširila na društvenim mrežama, a mnogi sumnjaju u istinitost ove informacije.

- Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju! - stajalo je na njenom Instagram profilu.

OGLASILA SE PORODICA PETRUŠIĆ Traže razumevanje u ovim teškim trenucima, sutra ispraćaju Slađu na večni počinak (FOTO)

Facebook printscreen

 

Sada se na njenom Fejsbuk profilu navodno oglasila njena porodica, a tom prilikom su naveli da je Slađina sahrana navodno sutra.

- Niste joj dali mir kad je bila živa i pisali ste neistine. Porodica Petrušuić poslednji put moli da se zaustavite sa nekim "rođacima" koji se oglašavaju, a sa istima nismo godinama u kontaktu! Isto tako vas molimo da ne komentarišete i nagađate kad je smrt u pitanju! Molimo vas za razumevanje u ovim teškim trenucima! Na poslednji ispraćaj pozvani ste sutra - stoji u objavi.

Podsetimo se,  kontaktiran je Milomir Marić koji je povodom navodne smrti bivše voditeljke rijaliti "Parova" rekao: "Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada".

"REKETIRA UČESNIKE ZA NOVAC I DRUGA ZADOVOLJSTVA" Saša Mirković brutalno odogovrio na prozivke Đorđa Davida

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading