"POLOMLJENE OBE NOGE, KRV, ZAVOJI" Bivša voditeljka  i rijaliti zvezda završila u gipsu, oglasila se i otkrila šta se desilo! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Slađana Petrušić, nekadašnja voditeljka i učesnica "Parova" doživela je nezgodu dok je radila izazov na društvenoj mreži Tik Tok.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu, objavila fotografiju jedne slomljene noge, dok je druga bila krvava i u zavojima i otkrila šta joj se desilo.

- Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće... pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo za**bavaju, j**em ti Tik Tok izazove - napisala je Slađa.

Podsetimo, Slađana je 202. godine u emisiji na "Hepi" televiziji pred svima presekla vene. Incident se desio u vili "Parova" oko 20 časova, a Hitna pomoć je odmah došla na lice mesta. Slađana je nakon incidenta bila zbrinuta u KBC Zemun, a kako se dalje navodi, u njenom slučaju nije bilo hirurske intervencije već samo previjanja rane.

"ZBOG SESTARA NISAM U BRAKU" Nataša Bekvalac otkrila do sada nepoznate odnose iz porodice, pa priznala sa kim se najviše svađa!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading