OVO JE CECIN ZET! Bivši fudbaler se gotovo nikada ne pojavljuje u medijima, a evo kako danas izgleda (FOTO)
Printscreen

Porodice Ražnatović - Ocokoljić proslavile su rođendan Heleni, Lidijinoj ćerki i Cecinoj sestričini, a na slavlju koje su upriličili u luksuznom beogradskom restoranu bilo je oko 150 zvanica.

To je bio veliki dan za čitavu porodicu, a tog dana sa puta pravo na žurku stigao je Lidijin suprug i Helenin otac, Predrag Ocokoljić koji se, inače, gotovo uopšte ne pojavljuje u medijima.

Ipak, na važnim događajima je uvek tu, pa je tako prema pisanju medija žurio na slavlje svoje mezimice tog dana sa aerodroma.

Predrag i Lidija su u braku 19 godina, u kom su dobili četvoro dece -  ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra.

Podsetimo, Cecina sestričina Helena pre dva dana je proslavila 18. rođendan, na kom su pevali Vojaž i Nući, ali i Vanja Mijatović.

- Samo se osvrnete i setite se kad je bila beba, kako je rasla, bila nevaljala. Ali, ceo dan smo pod pozitivnim uzbuđenjem i nadam se da ćemo imati super žurku - rekla je Ražnatovićeva, što je kasnije i potvrdila.

TRI UBODA NOŽEM U SRCE! Poznatom glumcu se sudilo za ubistvo, a držao je i prostitutke, prvi put progovorio o svemu i ogolio dušu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading