OGLASILA SE DARKOVA ŽENA Lazić nakon operacije dobio komplikacije, zbog krvarenja završio u bolnici, a evo šta kažu lekari!
Foto: Alo/Printscreen

Naime, folker je morao da miruje kako ne bi došlo do komplikacija, što on nije ispoštovao, pa je došlo do krvarenja i morao je ponovo u bolnicu.

Darko se svojoj publici oglasio više puta iz bolničkog kreveta putem Instagram lajva, gde je rekao da nažalost ne može da im peva da mu ne bi pukli konci.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pućiće mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - govorio je Darko Lazić tada, koji je morao da otkaže nastupe u narednom periodu.

Darko je sad objavio na društvenim mrežama da je otkazao još jedan nastup u Nemačkoj, a njegova supruga Katarina otkrila je kako se oseća.

- Mora strogo da miruje. Tako doktori zahtevaju, tako će biti sve dok ne zaraste kako treba - rekl je kratko ona za "Blic".

RASKRINKANA TAJNA AFERA VESNE ČIPČIĆ Zavela je oca naše poznate pevačice, dugo se krilo, šokiraćete se kada saznate ko je u pitanju! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading