OGLASIO SE NUĆI NAKON PUCNJAVE NA NASTUPU Treper pokazao povrede pa objasnio šta se desilo, greškom se našao na podu (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U klubu u Beton hali ispred kojeg je došlo do pucnjave u noći između petka i subote nastupao je Nući.

Treper se nakon ovog nemilog događaja oglasio na svom Instagram storiju, a na fotografiji koju je objavio vidi mu se ogrebotina na licu.

OGLASIO SE NUĆI NAKON PUCNJAVE NA NASTUPU Treper pokazao povrede pa objasnio šta se desilo, greškom se našao na podu (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Sve je okej, braćo i sestre, na podu sam bio greškom. Voli Nući - napisao je muzičar i usput najavio i novu pesmu.

Podsetimo, u Beton hali oko jedan sat posle ponoći, ranjen je pripadnik obezbeđenja, a napadač je uspeo da pobegne.

Kako se saznaje, pucnjava se dogodila pred punim klubom u kojem je u tom trenutku bilo oko 500 ljudi. Nakon pucnjave, pripadnici Interventne jedinice ušli su u klub i uhapsili menadžere.

Pucač je uspeo da pobegne. Iz Hitne pomoći kažu da je muškarac teško povređen.

- Posle ponoći, tačnije pet minuta pre jedan sat, dobili smo poziv da je na splavu zabeleženo upucavanje. Naša ekipa je izašla na teren, pacijent je teško povređen, prevezen u dežurnu ustanovu, a dijagnostika će pokazati stepen njegovih povreda - rekao je dr Aleksandar Čokanović iz Hitne pomoći.

NEĆE VAM BITI DOBRO KADA VIDITE KAKAV POKLON JE DOBILA Dragana Mirković sa suprugom počastili mezimicu darom vrednim pola miliona dolara (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading