ŠOKIRANA Marija Mikić dobila poklon za novu kuću kakvom se nije nadala, pa sve podelila sa pratiocima, hit!
Foto: Alo/Printscreen

Marija Mikić definitivno živi svoj san, a iznenađenjima kod njih nikad kraja. Osim što je jedna od miljenica publike, pevačica će se uskoro po drugi put ostvariti u ulozi majke. Novu nekretninu pazarioli su ovih dana, a sada marljivo uređuju svoj novi porodični kutak i iznenađuju se neočekivanim poklonima koji će stajati u njhovom novom domu.

Pevačicin izabranik rešio je da je obraduje pa je kupio čizme zlatne boje za muškatle, za koje se ispostavilo da se radi o saksijama, a odlučio je da joj pokoni i one prave koje se nose na nogama i koje odolevaju svakom vremenu.

U videu koji je potom podelila na svom Instagram storiju Marija nije mogla da skrije oduševljenje novim poklonom.

-A ne, iznenađenjima nije kraj. Dobro ste videli da je Aksentije stigao ali čeka novi kavez. Reako mi je muž: „kupio sam ti još nešto što nema niko“. Kažem daj da vidim – rekla je Marija i prasnula u smeh.

-Ali ja stvarno mislim da ovo nema niko! Ukras najnovije generacije za kuću – poručila je Marija uz ovaj nikad viđen ukras i poručila:

-Sve bolje od boljeg! Ali meni je preslatko.

Pevačica se inače pohvalila novim domom od koga bukvalno zastaje dah. Rakošna kuća i veliko dvorište biće pravi raj, ne samo za pevačicu i njen supruga, već i za decu.

-Četvrti april. Naš dom. Snovi se ostvaruju. Volim te Jovane- poručila je presrećna Marija koja se u novi dok uselila pre neki dan, a proces useljavanja očigledno još uvek traje.

"OSEĆALI SU BOL U CELOM TELU" Reditelj otkrio sve o gej sceni Milana Marića i Miloša Timotijevića, pa priznao da im je bilo neprijatno (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading