OVO JE MISTERIOZNI DEČKO ĆERKE ĐORĐA BALAŠEVIĆA Krije ga i čuva od svih, konačno isplivala njihova zajednička fotka! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Ćerka Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balašević na svom Fejsbuku objavila je fotografije sa svojim dečkom i pokazala koliko u zaljubljeni.

Naime, Bebino srce osvojio je dečko iz Novog Sada, David Kuzmanović, sa koji je trenutno u Zagrebu. Ona je na svom profilu objavila njihove zajedničke fotografije, a uz to je kratko napisala:

OVO JE MISTERIOZNI DEČKO ĆERKE ĐORĐA BALAŠEVIĆA Krije ga i čuva od svih, konačno isplivala njihova zajednička fotka! (FOTO)

Printscreen

 

- U vezi postoje dve osobe... Jedna želi fotografiju za uspomenu, a druga je on.

Podsetimo, Jelena je davne 1999. doživela saobraćajnu nezgodu, a njen slavni otac česti je isticao da mu je to najteži period u životu.

Kako bi usrećio naslednicu koja se tada borila za život, Balašević je odlučio da uradi nešto čemu se do tada protivio - da se istetovira.

Osim tetovaže miša Amosa na levoj ruci, Đorđe je za Jelenu obrijao i glavu.

- Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživela tešku saobraćajnu nezgodu, vodila se velika borba za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Tada smo joj obećali da će svako od nas učiniti nešto što bi ona volela, a što mi inače nikako ne bismo uradili - ispričao je pevač u intervjuu za hrvatski list Vijesnik.

HRVATSKI PEVAČ U RIZIČNOM STANJU! Hitno prebačen u drugu bolnicu, ne može više da izdrži, trpi užasne bolove, lekari daju sve od sebe da mu spasu život!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading