"POTURICA JE GORI OD TURČINA" Tamara Đurić žestoko izvređala Dejana Dragojevića zbog promene vere, pa zapenila i nazvala ga pogrdnim imenom
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Nakon što je Dejan Dragojević priznao da je prešao u islam i otkrio da je otišao u Meku, oglasila se i Tamara Đurić koja ga je javno popljuvala zbog odluke da promeni veru.

- Stoko. Koga boli uvo šta je Ramadan? Poturica je gori od Turčina - napisala je Tamara, pa posle nekog vremena izbrisala status.

Podsetimo, Dejan je i tokom svog boravka u "Zadruzi" radio mnoge stvari koje su svojstvene islamskoj veroispovesti, te je više puta ponavljao obred poznat kao abdest.

Inače, Dejan Dragojević je priznao da je primio islam pre četiri godine. Tim povodom "Kurir" je sada stupio u kontakt sa ocem Dalile Dragojević, Husom, koji je otkrio zašto je svojevremeno lagao i tvrdio da je to čista izmišljotina.

- Zašto sam lagao? Ufff... Pa morao sam. Nek mi svemogući Alah oprosti i ne uzme za greh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu veru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u "Zadrugu" da se to ne spominje i ako pitate. Plašili su se da Dejan neće pobediti ako se to sazna. Ali Alah je veliki i pobedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao - priznao je Huso za "Kurir".

PRIZNAO SIMPATIJE PREMA OVOJ LEPOTICI Relja i Nikolija važe za jedan od naskladnijih parova na domaćoj sceni, a ova reperova izjava je šokirala mnoge!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading