SEVERINA PROGLAŠENA KRIVOM! Pevačica osuđena zbog vređanja socijalne radnice, evo kakva joj kazna sledi!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Kako hrvatski mediji prenose, Severina ima pravo na žalbu, a u članu 17 prema kojem su kaznili pevačicu piše:

- Ko omalovažava ili vređa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, biće kažnjen za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20,00 do 100,00 evra ili kaznom zatvora do 30 dana.

Podsetimo, Centar za socijalni rad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine zbog agresivnog ponašanja.

Pevačica je tada telefonom pozvala Centar za socijalni rad, a nije birala reči prema socijalnoj radnici, pa ju je tako navodno pitala "sa kojim pravom šalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da poseti majku".

Socijalna radnica je tada navela da je pokušala da objasni pevačici da oni moraju da reaguju na svaku prijavu koja ima sumnja da je izvršeno nasilje.

- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - rekla je tada socijalna radnica navodne Severinine reči.

Severina je nakon toga nastavili da vređa i ostale zaposlene, pa je socijalna radnica morala da je prijavi zbog načina komunikacije.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem - piše u policijskom obaveštenju, prenose hrvatski mediji.

ČOLA POSTAO TIKTOKER! Legendarni pevač otvorio nalog na društvenoj mreži za mlade, prati ga svega 348 ljudi, a evo šta objavljuje (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading