OVO JE PRAVA ISTINA O NJIHOVOM BRAKU Milica i Žarko rade zajedno na projektima, a evo kako funkcionišu kada se kamere ugase
Foto: Rajko Ristić

Svima je dobro poznato da je Žarko autor i serije "Igra sudbine" koju su on i njegova supruga nedavno napustili kako bi se posvetili novom projektu. 

Tim povodom sinoć su predstavnici medija razgovarali sa glumicom Milicom Milšom, glavnom protagonistkinjom serije, koja tumači  misterioznu dizajnerku parfema Lalu Doder.

Koliko se ova uloga razlikuje od prethodnih uloga?

- "Lala" preti da postane jedna od mojih omiljenih uloga! Lala je jedna mudra žena i treba da učimo od Lale - odgovorila je Milica vidno oduševljena što joj je pripala laskava uloga glavne glumice.

Milica je otkrila i koliko se stare legendarne serije kakve su "Bolji život" i "Srećni ljudi" praktično razlikuju od serija koje se snimaju danas.

- Suštinski, rad je ostao isti. Samo se desilo da serije ne traju 80 epizoda, sada traju po 200-300 epizoda. Ja sam tu da ispoštujem Žarkove želje, i da ono što je zapisano na papir na najbolji način predočim publici.

Koliko epizoda ćete snimiti? Da možemo govoriti o broju od 500 ili čak 1000 epizoda?

- Ne razmilšljam o broju, samo o kvalitetu. S obzirom na to da to potpisuje Žarko, kvalitet neće manjkati. On je visoko podigao lestvicu i samo on može da je podigne još više - odgovorila je Milša.

Da li pored poslovnih obaveza ima vremena i za prijatelje i porodicu.

- Nađe se po neki sat slobodnog vremena. Mi uživamo dok radimo. Naš posao mora da se radi sa puno ljubavi i sa potpunom predanošću. Moj muž trpi, pošto nikad nisam kući. A možda i ne trpe, već su zadovoljni što nisam kod kuće - našalila se Milica, a potom i objasnila da je porodica navikla na to.

- Porodica ne isključuje posao, kao što ni posao ne isključuje porodicu, te dve stvari se prožimaju.

Koje su prednosti i mane rada sa partnerom, koliko to utiče na svakodnevno bitisanje?

- Mi ne provodimo vreme uopšte zajedno! On radi kod kuće, a ja snimam - tako da se ne viđamo uopšte. To je jedan skladan odnos koji nikada ne stigne do razmirica. Morate da imate jednog Žarka za skladan odnos, u tome je tajna uspeha - zadovoljno je zaključila glumica.

SADA JE SVE JASNO Miloš Biković i Ivana počinju da žive zajedno, jedan detalj ih je odao (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading