VIŠE NIJE BUCKO Nikola Rokvić otkrio sve o borbi s kilogramima i priznao da se ugojio tokom očeve bolesti
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Nikola Rokvić je jedan od retkih pevača sa naše scene koji važi za izuzetno kulturnog i vaspitanog momka koji svoju karijeru ne bazira na skandalima. Nakon smrti oca Marinka 2021. godine, Nikola se povukao sa muzičke scene, ali je zahvaljujući podršci porodice i prijatelja ponovo stao na scenu, te se posvetio i svom fizičkom izgledu, koji je u jednom trenutku zapustio i znatno se ugojio.

Kako je priznao, borba njegovog oca Marinka s opakom bolešću i te kako je uticala na njega, pa je nesvesno zanemario svoje potrebe.

Nikola je sa svojim pratiocima podelio priču koja je za kratko vreme postala inspiracija svima, te otkrio da je sa 110 kilograma uspeo da dođe na 93, što je za njega veliki uspeh.

VIŠE NIJE BUCKO Nikola Rokvić otkrio sve o borbi s kilogramima i priznao da se ugojio tokom očeve bolesti

Foto: Printscreen/instagram

 

- Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života… 2021. godina je za mene bila jako stresna, očeva bolest i njegova borba od godinu dana s opakim neprijateljem uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram, kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani… Došao sam u jednom trenutku do 110 kg! - počeo je Rokvić, i nastavio:

- Umor, tromost, pospanost…Kraj oktobra 2021. počeo sam sa kik-boks treninzima četiri puta nedeljno… Kombinovao sam s trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem, jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić… S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, tu su bila putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022. - rekao je Nikola.

VIŠE NIJE BUCKO Nikola Rokvić otkrio sve o borbi s kilogramima i priznao da se ugojio tokom očeve bolesti

Foto: Printscreen/instagram

 

On je istakao da je metabolizam čudo, te da je sada na postu i da se oseća kao nov čovek.

- Smanjio sam unos ugljenih hidrata, a povećao unos proteina i masti! Šest meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda tri, četiri pauze od po 7-8 dana doveli su do lepih rezultata. Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Sada sam na postu, balansirano unosim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora! Imam 93 kilograma! Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka! Osećam se kao nov čovek! Vreme je da se pokreneš, kroz par meseci su moguće ozbiljne promene koje će ti doneti mnogo benefita, prvenstveno zdravlje ali i polet za nove životne pobede! - poručio je Rokvić svojim pratiocima.

 Glavni u teretani

Nikola svakodnevno sa svojim pratiocima deli fotografije i video-snimke iz teretane. Rokvić se ozbiljno posvetio svom fizičkom izgledu, a fizička aktivnost mu i te kako prija. Ono što su svi primetili je da je pevač zgodniji nego ikad dosad.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading