IMA SE MOŽE SE Soraja bliske prijatelje odvela na glamurozno putovanje u Dubai, sve im platila, a od cifre će vam se zavrteti u glavi
Foto: Alo/Printscreen

Bivša rijaliti učesnica Soraja Vučelić pre nešto više od mesec dana postala je majka dečaka kome je dala ime Kan. Dobar deo trudnoće provela je u medijskoj ilegali, ali je za to vreme deaktivirala i svoje društvene mreže.

Pošto je velika proslava ovog važnog događaja izostala i pošto će se tek desiti, Sara je odlučila da pre toga proslavu rođenja naslednika organizuje na krajnje originalan i glamurozan način, koji je pored finansija zahtevao i odličnu logistiku. Kako Alo! saznaje od izvora bliskog novopečenoj mami, ona je rešila da krug najbližih prijatelja odvede u Dubai, a svaki, pa i najmanji trošak tokom boravka na ovoj destinaciji ići će na njen račun.

IMA SE MOŽE SE Soraja bliske prijatelje odvela na glamurozno putovanje u Dubai, sve im platila, a od cifre će vam se zavrteti u glavi

Printscreen

 

- Soraja je svoje najbliže i dugogodišnje prijatelje odvela u Dubai. Na spisku je desetak ljudi koji žive u Bosni, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Svi zajedno su smešteni u jednom od najskupljih hotela u ovom delu sveta - počinje izvor, i dodaje:

- U pitanju je hotel „Burdž el Arab“, koji pored helidroma ima i svoju plažu, kao i nekoliko bazena koji gledaju na more.

Vučelićeva nije žalila novac kada je u pitanju ovo specijalno putovanje, a za sebe i svoje prijatelje organizovala je samo najbolje i najskuplje, otkriva izvor za Alo!.

- Sara je za ovaj kratki prolećni i na neki način slavljenički odmor u ovom hotelu izabrala čuveni diplomatski apartman od 670 kvadratnih metara koji je dovoljno veliki da u njemu borave svi njeni specijalni gosti. Plan je da tamo provedu sedam dana, a kako noćenje u tom apartmanu košta 8.000 evra, ona je samo za hotel iskeširala 56.000 evra. Svima je platila i povratne avionske karte, a njene prijateljice će baš na ovom putovanju prvi put videti njenog sina. S njima ide i Sorajin muž, a posebno je interesantno što na ovo putovanje mlada mama ne vodi dadilju. Boravak je zamišljen kao hedonistički odmor koji će biti popunjen masažama, tretmanima za telo i uživanje u hrani i piću.

IMA SE MOŽE SE Soraja bliske prijatelje odvela na glamurozno putovanje u Dubai, sve im platila, a od cifre će vam se zavrteti u glavi

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Za kraj, izvor dodaje i svrhu ovog putovanja:

- Dane u Dubaiju Soraja će iskoristiti da zajedno s prijateljicama isplanira i veliku žurku povodom rođenja bebe koju planira za tri meseca i na kojoj bi trebalo da bude mnogo više zvanica, a ne samo najintimniji krug. Ovaj put ideja je da se samo kupaju, uživaju i sunčaju.

Napravila pometnju u Zagrebu

Soraja Vučelić se nakon porođaja prvi put u javnosti pojavila na nastupu Ane Nikolić u Zagrebu. Učesnica Velikog brata slušala je pop zvezdu u poznatom zagrebačkom klubu, a njene fotografije prepravile su društvene mreže, portale i domaće medije. Svi su komentarisali njen izgled, haljinu koju je obukla, ali i prirodne, guste obrve koje su mnoge zabavile, pa i samu Soraju, koja je na Instgaramu objavila da neće da ih šiša, čupa i skraćuje.

BIVŠA TENISERKA UŽIVA U TRUDNOĆI Ovako Ana Ivanović izgleda u blaženom stanju (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
kole

16.03.2023 21:19

Koji mucenik ovo sve placa...dok je majmuna bice i banana....dno