LUKAS IZNENADIO MOMKA IZ PUBLIKE  Mladić ga zbunjeno gledao, a folker mu pružio ruku (VIDEO)
Foto: Massnori Josida

Aca Lukas poznat je po ležernosti tokom svojih nastupa, a na jednom od njih on se usred pesme obratio mladiću kako bi mu tražio nešto.

Zbunjeni momak stajao je nemo kada mu je Aca najpre tražio cigaretu, a potom mu je vratio. I dok je dečko gledao zbunjeno, Lukas mu je s bine govorio da mu upali cigaretu i tako mu je da.

Nakon što je mladić uradio kako mu je folker tražio, Aca je nastavio da peva pesmu "Bajpas", a dečko se okrenuo i šokirano se vratio u publiku.

Inače, nije retkost da pevači svašta dobijaju od svojih fanova iz prvih redova, ali do sada nije viđeno da neki obožavalac izvođaču na bini pruži cigaretu.

Lukas je jednom prilikom govorio o svojim porocima u koje ne svrstava cigarete, ali je jedan posebno izvodjio. On je tom prilikom priznao da li mu nedostaje para:

Kod mene to stihijski ide. Navikao sam i da imam i da nemam. Neću umreti ako budem imao manje, ali za osnovne stvari mora da se ima. Oni koji godinama konstantno rade i koji su u vrhu, ne bi trebalo da imaju velike finansijske probleme. Pa čak i ako ne rade dugo - istakao je pevač, a zatim dodao na šta najviše troši novac:

LUKAS IZNENADIO MOMKA IZ PUBLIKE  Mladić ga zbunjeno gledao, a folker mu pružio ruku (VIDEO)

Foto: Massnori Josida

 

- Na kocku (smeh). Šalim se, ne kockam se više. Došao sam u godine kada nema više zezanja. Volim da odem u kafanu i popijem sa društvom. Da vozim dobar auto. Volim da putujem, ali i da trošim novac na decu- kazao je Lukas.

GLUMICA ZBOG BOLESTI SE PREPOLOVILA, IZGUBILA JE 18 KILOGRAMA Čuvena Lola iz "Srećnih ljudi" morala na hitnu operaciju, sada je neprepoznatljiva

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading