RASKRINKALA ANU NIKOLIĆ Milica Pavlović progovorila o aferi "Provereno", pa otkrila da se nikada nisu srele
Alo/ilustracija

Poznata pevačica Milica Pavlović tokom današnjeg gostovanja u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorila je o aferi ''Provereno'', a tom prilikom javno je raskrinkala Anu Nikolić, koja je nedavno istakla da je Milicu srela u avionu i da su se srdačno pozdavile tom prilikom, te da je ona bila vrlo ljubazna.

- Ja se ne sećam da sam Anu ikada srela. Verujte mi da pamtim. Možda nekad na nekom događaju, na nekom crvenm tepihu. Ja se uvek svojim kolegama javljam, veliko poštovanje imam prema svima u ovom poslu. Uvek imam prijateljstku facu prema svakom od kolega. Ja sam iskrena i reći ću da se ne sećam da sam je ikada srela negde - rekla je Milica i dodala:

RASKRINKALA ANU NIKOLIĆ Milica Pavlović progovorila o aferi

Foto: Alo ilustracija

 

- Ja zaista nemam više šta da kažem na tu temu. Ja sam joj oprostila i tu bih stavila tačku. Ne bih popila kafu sa njom. Publika toliko voli moju pesmu ''Provereno'' da ja samo razmišljam o toj emociji. Kad ja pevam toj publici toliko mi srce raste i toliki naboj emocija imam, da ništa ne može da mi bude odvuče energiju - poručila je pevačica.

Kako će na sve ovo reagovati Ana Nikolić, ostaje da vidimo!

NIKO NIJE ZNAO NA KAKVIM SAM MUKAMA BIO Miroslav Ilić se prisetio prerane smrti majke, ali i o zdravstvenim problemima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading