USLIKANA SUPRUGA ZDRAVKA ČOLIĆA Umorno i iscrpljeno lice bilo je u prvom planu (FOTO)
Promo

Zdravko Čolić iako je najveća regionalna zvezda godinama je uspevao da porodicu sakrije od objektiva znatiželjnih paparaca.

Supruga Aleksandra i naslednice Una i Lara njegova su najveća sreća, a pevač je istrajan u nameri da o privatnom životu za medije ne želi da govori.

USLIKANA SUPRUGA ZDRAVKA ČOLIĆA Umorno i iscrpljeno lice bilo je u prvom planu (FOTO)

Promo

 

Ljubav sa misterioznom Aleksandrom traje više od dve decenije, a Čola nikada nije krio da je ona stub njihove kuće s obzirom na njegova neretka odsustva od kuće.

Za sve ove godine njihovog braka, supruga Zdravka Čolića jedva je nekoliko puta imala pojavljivanja u javnosti a još manje postoji njenih fotografija pa su javnošću dugo kružile dve-tri iste. Ovih dana to se bar malo promenilo objavom nove fotografije koja nam pruža uvid u to kako Čolina izabranica danas izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Naravno, ni ta nova fotografija nije baš nastala uz preveliko oduševljenje pevačeve žene već se to dogodilo sasvim spontano, dok je Aleksandra napuštala jedan supermarket.

Čolina supruga po mišljenju mnogih prilično se promenila u odnosu na period u kojem su nastale njene starije fotografije, pogotovo kad je boja kose u pitanju, ali i dalje izgleda sjajno. Unina i Larina mama više nije toliko rigorozna u odluci da se ne pojavljuje tamo gde ima medija, pa je tokom prethodne godine svog muža pratila na koncertnoj turneji.

PRIMETILA JE PROBLEM PA SE OBRATILA PSIHOLOGU I DUHOVNIKU Snežana Đurišić otvoreno o depresiji u koju je upala nakion smrti supruga

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading