HARIS BERKOVIĆ POBEDNIK ZVEZDA GRANDA SE SKINUO PA NAPRAVIO POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Devojke samo nižu komentare na njegovu provokativnu sliku (FOTO)
Alo

Pobednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Haris Beroković ne prestaje da izaziva lavine komentara u javnosti.

Već mesecima se spekuliše da je raskinio vezu sa koleginicom Radom Manojlović, ali oni ovu vest nisu potvrdilil, ni demantovali.

HARIS BERKOVIĆ POBEDNIK ZVEZDA GRANDA SE SKINUO PA NAPRAVIO POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Devojke samo nižu komentare na njegovu provokativnu sliku (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevač je retko aktivan i na društvenim mrežama, ali kada nešto objavi to uvek privuče veliku pažnju njegovih pratilaca.

Sada je na Instagramu podeliko nekoliko fotografijama, a slike su napravile su pravu pometnju kod pripadnica lepšeg pola.

Naime, on je pozirao prvo sam, a kasnije sa prijateljima u bazenu, a ispod fotografija su se samo nizali komentari njegovih pratilaca.

 

 

Podsetimo, nedavno se posle priča o raskidu sa radom u medijima pojavila zajednička fotografija ovog para, a izvor blizak njima je tada tvrdio za medijie da oni nisu raskinuli dugogodišnju vezu.

– Rada i Haris su se pomirili nakon što su obavili dug razgovor. Shvatili su gde su grešili kao i da su emocije i dalje prisutne. Međutim, Rada mu je jasno stavila do znanja da ne želi da se zabavljaju godinama, jer ona već ima dovoljno godina i želi da se ostvari kao majka na šta je on rekao da je shvatio da sa njom želi sve. Ipak, oni još ne žele javno da priznaju vezu, a razlog je otac Rade Manojlović. On je ljut na Harisa, smatra da se poigrao sa njegovom ćerkom i da je protraćio njene godine. Najviše od svega želi da dobije unuče i kada bi mu Rada javila da je trudna sa Harisom tek tada bi omekšao. Zato su odlulčili da se viđaju isključivo u njenom stanu, da vide kako će dalje funkcionisati i da li nova šansa koju su dali jedno drugom ima smisla – rekao je nedavno izvor blizak Radi Manojlović.

ISPOVEST KATARINE GRUJIĆ: "Izgubila sam glas na 9 meseci, operacija je bilo jedino rešenje"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading