EVO ZAŠTO DANAS SVI BRUJE NEPRESTANO O MILANU MARIĆU Ono što je sinoć uradio izazvalo pravu buru u javnosti, munjevito se širi i deli! (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sinoć, 1. marta, održano je prvo polufinalno veče takmičenja "Pesma za Evroviziju 23", koje je obeležilo mnogo iznenađenja, međutim, sve je palo u senku nakon ozbiljnog govora i jake poruke koju je glumac Milan Marić poslao uživo u programu, a tiče se nasilja.

Naime, Milan je održao govor tokom prenosa uživo, osudivši porast nasilja nad ženama, starijima i LGBT populacijom u Srbiji.

EVO ZAŠTO DANAS SVI BRUJE NEPRESTANO O MILANU MARIĆU Ono što je sinoć uradio izazvalo pravu buru u javnosti, munjevito se širi i deli! (VIDEO)

Foto: ATA Images

 

- Svedoci smo svakodnevnog nasilja, kako u svetu tako i kod nas. Verbalno, psihičko, fizičko nasilje nad ženama, nad decom, nad starcima, nad LGBT populacijom, nad svima koji su drugačiji. Na ovu temu ne smemo zatvarati oči jer se nasilje našom tišinom hrani, i kada se događa nekom drugom i negde daleko, pitanje je dana kada će doći na naša vrata - ispričao je Marić u dahu i nastavio:

- Danas smo potrebni jedni drugima, da se borimo za dobro u nama, da razumemo jedni druge, da praštamo jedni drugima, da volimo jedni druge, da prepoznajemo ljudskost i poštujemo različitost. Nikada se ne zna koje će seme bačeno u zemlju izrasti u najlepši cvet. Zato budimo blagi jedni prema drugima, a žestoki u osudi nasilja. Živela ljubav - rekao je Milan Marić uživo u programu RTS.

 

 

Inače, Marić, jedan od trenutno najpopularnijih i najangažovanijih glumaca na našim prostorima jedan je od retkih koji svoju popularnost koristi kako bi skrenuo pažnju javnosti i apelovao na društvo u nadi i želji da se nasilje koje se nažalost svakodnevno dešava na ulicama, parkovima, klubovima, porodičnim domovima potpuno iskoreni.

NJIH ŠESNAESTORO ĆE SE VEČERAS BORITI ZA ODLAZAK NA EVROVIZIJU Ovo je spisak učesnika drugog polufinala!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading