PRVO OGLAŠAVANJE MILICE PAVLOVIĆ NAKON ZABRANE KONCERTA U OSIJEKU Ovom prilikom obratila se Ani Bekuti (FOTO)
Foto: Alo/Alo/Kristijana Ćaćić

Milica Pavlović se oglasila s povodom zabrane održavanja koncerta u Puli, na kojem je trebalo da nastupe Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović.

Pevačica je nedavno nastupila na studentskoj brucošijadi u Osijeku i napunila celu dvoranu "Zrinjevac", i ako je samo nekoliko sati ranije gradonačelnik Pule Filip Zoričič zabranio da se u pulskom Domu sportova 25. marta održi koncert.

Tim povodom se sada oglasila i Pavlovićeva, koja se zahvalila publici u Osijeku, a takođe je, pružila podršku Ani Bekuti.

PRVO OGLAŠAVANJE MILICE PAVLOVIĆ NAKON ZABRANE KONCERTA U OSIJEKU Ovom prilikom obratila se Ani Bekuti (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zahvalna sam publici u Osijeku na neverovatnoj količini ljubavi, dobre energije i pozitive koju su usmerili ka meni. Muzika je ono što nas spaja i kada u pesmama nema mržnje, kada svako od nas drugog čoveka poštuje isključivo kao dobrog čoveka, kada muzika ne vređa druge narode i vere, kada ne poziva na nasilje, kada je tu samo da u nama probudi lepe i pozitivne emocije i raspoloženje. Besmisleno je zabranjivati je. Podrška i ljubav za sve ljude koji ne mrze, koji pevaju i raduju se. Posebno za moju dragu Anu Bekutu, koja je na prvom mestu divan čovek, zatim vrhunska pevačica. Neko ko ima veliko srce za sve ljujde ovog sveta i čije pesme zaslužuju da se pevaju svuda gde ih ljudi vole - napisala je Pavlovićeva na Instagram storiju.

Podsetimo, prvo je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio koncert koji je trebalo da bude održan 25. marta u pulskom Domu sportova jer "ne voli takvu vrstu muzike". A onda je isto uradio i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, nakon što se pročulo da će se koncert preseliti u Osijek.

"Osijek je srednjoevropski grad koji ima naglašenu evropsku dimenziju, grad koji se intenzivno razvija u pravu slavonsku metropolu, grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju istočne Hrvatske u vidu Osiječkog leta kulture koja dokazuje kako kultura i umetnost savršeno pristaju gradu na Dravi", napisao je, između ostalog, na svom profilu na Fejsbuku.

ŽENA SLOBE RADANOVIĆA DANAS SLAVI POSEBAN DAN Slika malog Damjana rastapa sva srca (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading