SENIDAH BEZ DLAKE NA JEZIKU "Lepa Brena mi je zabranila da jedem" (VIDEO)
Foto: Alo/Alo

Na Red Bull SoundClash-u na Donjem Kalemegdanu 2. juna jedna Jugoslovenka – Lepa Brena i jedna Balkanka – Senidah će svaka na svojoj bini, jedna nasuprot druge, sukobiti svoj talenat, kreativu i energiju. One su danas imale press konferenciju tim povodom gde su se pojavile skoro identično obučene.

SENIDAH BEZ DLAKE NA JEZIKU

Alo

 

Ovaj autentični događaj već uveliko osvaja svet, a sada stiže i u Srbiju! Jedinstveni koncept podrazumeva dve muzičke zvezde na dve bine, a publika u sredini odlučuje pobednika.

Kroz različite runde, zvezde ovogodišnjeg izdanja staviće svoju kreativnost, umeće i talenat na test, izvodeći svoje pesme u originalnim i novim aranžmanima, ali i pesme svoje suparnice.

A šta je naša legendarna pevačica Lepa Brena rekla po pitanju ovog velikog spektakla:

-Nešto veoma kreativno i nešto novo i drugačije. ja mislim da je to jedan lep izazov za Senidah i za moju malenkost.

SENIDAH BEZ DLAKE NA JEZIKU

Alo

 

A da li je Senidah očekivala ovako nešto i kakvi su njeni utisci, odgovorila je:

-Želela jesam, i postojala je želja. Mi smo čak i razgovarale, i Brena me je posavetovala da ne jedem pre nastupa, čak smo se dotakle i teme čarapica- našalila se Senidah.

-Bićemo jako spremne, ovakva vrsta koncerata zahteva velike pripreme. Mi smo razgovarale i dogovorile šta treba da se peva, samim tim krenule smo u realizaciju svega toga. Imaćemo odvojene probe, a onda ćemo imati zajedničke. Biće to jedan originalan i fantastičan susret, i prilika koja će moći da se vidi samo kod nas - objasnila je Lepa Brena.

ĐORĐE DAVID O AFERI MITO U ZVEZDAMA GRANDA "Niko ne može da se pomiri sa porazom"

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading