"AKO ZABRANITE CAJKE NEĆEMO IMATI MUZIKU" Sastav Let 3 podržao nastupe srpskih pevača u Rijeci
Foto: Printscreen/Printscreen

Odluka gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da otkaže koncert s narodnim pevačima iz Srbije uz objašnjenje da „cajkama nije mesto u tom gradu“ i dalje trese regionalnu javnost. I gradonačelnik Osijeka, gde je potom trebalo da se održi koncert, podržao je kolegu iz Pule. Mario Cindori, direktor agencije „Hiljadarka“, organizator spornog koncerta koji se umesto zabave pretvorio u skandal, predmet je predao sudu i još uvek čeka njihov odgovor.

Iako obojica gradonačelnika zasad zabranjuju srpske pevače, organizator koncerta tvrdi da ima druge opcije.

- Javljaju mi se drugi gradonačelnici i župani. Žele da kod njih prebacimo koncert - rekao je Cindori, iako nije želeo da nabroji sve gradonačelnike i župane koji svojim sugrađanima žele dobar provod uz srpsku muziku, ali je među njima gradonačelnik Rijeke, Marko Filipović, koji im se, kako kaže, prvi javio.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ko sluša, neka sluša i neka ide na koncert, a ko ne, neće kupiti kartu i neće ga niko prisiljavati da sluša. Koliko mi je poznato, Rijeci se ovi organizatori nisu obratili - izjavio je Filipović.

Protiv takozvanih cajki u Rijeci ništa ne bi imao ni čuveni „Let 3“, hrvatski predstavnici koji odlaze na Evroviziju u Lisabon.

- Jedva čekam! Cajke su jedino što imamo, ako nam to zabrane, nemamo ništa - rekao je Damir Martinović Mrle.

ZORANA MIĆANOVIĆ U BOJAMA LJUBAVI Poručila je samo jedno "Nek sluti na radost" (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading