BUBAMARA PONOVO HARA Dara dokazala da nema blama, opravdala titulu fotošop katastrofe (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Javnost je već navikla da Dara Bubamara fotošopira svoje slike do neprepoznatljivosti, pa nikoga nije začudilo što je tako bilo i ovoga puta. 

Mnogi su složni u tome da se pretvorila u plastičnu lutku iz noćne more i da fotografija gotovo nema nikakve veze sa Darom Bubamarom uživo.

Boje su pojačane, nos je stanjen, lice upeglano, grudi izdeformisane, a kvalitet slike - pa, kao da je napravljena pre jedno desetak godina.

 

 

- Vidim, stalno pišu da sam fotošopirala ovo i ono, pa drug mi slučajno snimi guzu na plaži i jedni pišu vau, drugi fotošop, pa kako se video fotošopira? Budalaštine, nije važno da li je guza veća, guza manja, važno je da je dobra, a i gojim se gde treba - rekla je Dara nedavno za domaće medije.

- Skoro su pisali da sam vadila salo odavde, stavila tamo... To je laž. Ljudi znaju gde sve pevam, kako mogu isti dan da se operišem i da pevam? - dodala je Dara Bubamara pokušavajući da se opravda.

OGLASILA SE IZ PORODIČNOG DOMA Sloba Radanović napustio Srbiju čim je dobio naslednika, njegova supruga poslala jasnu poruku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading