ALO! PAPARAZZO Dara Bubamara ima dva lica, jedno za mreže, a drugo za realni život (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Tokom svoje duge i uspešne karijere pop-folk pevačica Dara Bubamara uvek je predstavljala jednu od najvećih estradnih atrakcija.

U početku veseli i razdragani zvrk, skakutala je po bini i scenografijama emisija u kojima je gostovala. Onda je odrasla i malo se uozbiljila, ali su joj rane srednje godine donele apsolutno opuštanje kada su u pitanju izjave, izgled i ponašanje u javnom prostoru. Nakon brojnih estetskih intervencija, seksualnih i poslovnih skandala, poslednjih godina muzička scena bukvalno ima dve Bubamare. Dok jedna leti virtuelnim prostorom u kome izgleda nikad lepše, mlađe, mršavije i zategnutije, druga koju srećemo u realnom vremenu i prostoru nema baš sve fizičke odlike da dokaže da je ona sa društvenih mreža.

ALO! PAPARAZZO Dara Bubamara ima dva lica, jedno za mreže, a drugo za realni život (FOTO)

Foto: Alo

 

Naš paparaco uhvatio je Daru Bubamaru na aerodromu dok je čekala da se ukrca na svoj let, a fotografijama koje je napravio dokazao je da smo mi u pravu. Iako je, ruku na srce bila izuzetno dobro obučena, jer na njoj „sve puno košta“, Dara se ne može pohvaliti tonusom lica i čvrstinom tela koje viđamo na njenom zvaničnom Instagramu, gde je prati čak 1.200.000 ljudi. Boja njene kože je uživo bleđa, podbradak je opušteniji, a na prvi pogled fali i nosić u vidu dugmenceta koji ima na fotografijama koje deli po društvenim mrežama.

ALO! PAPARAZZO Dara Bubamara ima dva lica, jedno za mreže, a drugo za realni život (FOTO)

Foto: Alo

 

Dara je bila sama, opušteno je čekala vreme da uđe u avion, a kratila ga je pušeći poslednjih godinu dana izuzetno popularne elektronske cigarete koje su dozvoljene u zatvorenim prostorima. Nas nije primetila, a mi moramo da priznamo da smo dobro razmislili pre nego što smo je fotkali jer u prvi mah nismo bili sasvim sigurni da li je to ona Dara koja na društvenim mrežama hara?

Pogled u realnost i pogled u virtuelni prostor u kome živi, radi i stvara Dara Bubamara nameće samo jedno pitanje, a ono nedvosmisleno glasi: „Gde je Dara s Instagrama?“ Mi ne znamo odgovor, a verovatno ne zna ni fotošopirana Bubica Darica.

Koka fejsap roka

Sredinom februara Dara je objavila spot za novu pesmu „Koka roka“. Video-ostvarenje obiluje provokativnim stajlinzima i erotskim scenama i dok je numera zbog pomerenog i savremenog teksta naišla na dopadanje kod mlađih generacija, izgled pevačice ponovo je bio na ozbiljnoj meti kritika.

Publika je primetila da u spotu nije bilo moguće srediti sve nedostatke, pa su je prozivali kako na fotkama previše koristi fejsap.

Šta je ovo, pa ovo nije ona Dara?!, Iz ovog kombinezona bogami kipi. Volim Daru, ali preteruje sa fotkama na Instagramu“, bili su samo neki od kritički nastrojenih komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading