Lara Čolić na Dan zaljubljenih u kuću DOVELA DEČKA Ovako je Čola reagovao "NE ZNAM KAKO ĆU SE IZBORITI SA TIM"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poput starije i mlađa ćerka Zdravka Čolića privlači poglede gde god da se pojavi. Svojom lepotom i harizmom Lara Čolić naprosto opčinajva sve koji se u njenom društvu nađu, stoga nikoga nije iznenadilo kada se na društvenim mrežama pohvalila dečkom.

Lara Čolić na Dan zaljubljenih u kuću DOVELA DEČKA Ovako je Čola reagovao

Foto: Printscreen/instagram

 

Nije mnogo prošlo od prve fotografije sa izabranikom i to u krevetu, a mlađa ćerka Zdravka Čolića načinila je novi korak na svom emotivnom putu. Momka kog smo obnaženog videli dok pozira sa njom ostavila je i uplovila u vezu sa novim mladićem kojem se ovoga puta zna i ime.

Lara Čolić na Dan zaljubljenih u kuću DOVELA DEČKA Ovako je Čola reagovao

Foto: Printscreen/instagram

 

Budući da je svog novog momka Lara tagovala na "Instagramu" njeni pratioci, a potom i mediji mogli su zaključiti da je srce Čoline mezimice osvojio niko drugi do Aleksandar Ševo. Zgodni, markantni mladić koji očigledno sve radi po osećaju, na dan Svetog Trifuna iliti Dan zaljubljenih bio je gost u kući Zdravka Čolića. On je dom budućeg tasta posetio sa ogromnim buketom ruža u rukama, koji je ukrasio mašnama, plišanim medvedom i podužom emotivnom porukom. Lara se istoga trena poklonom pohvalila na društvenim mrežama, dajući svima na znanje da se s njenim emotivnim izborom i otac slaže.

Lara Čolić na Dan zaljubljenih u kuću DOVELA DEČKA Ovako je Čola reagovao

Foto: Printscreen/instagram

 

Čola shvata da su njegove princeze u dobu kada je sasvim normalno da imaju momke a na tu temu nedavno je vrlo šaljivo govorio:

Ponosan sam na svoje kćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar.

Komšije se žale zbog buke u njenom stanu Barbara Bobak im žestoko uzvratila (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading