ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Popović i Jovanovićeva napustili Vesnin stan, ovo je razlog
Foto: Alo.rs

Uprkos spekulacijama da se jedna od najvećih muzičkih zvezda, pevačica Vesna Zmijanac ne slaže sa zetom Reljom Popovićem, te da među njima vlada netrpeljivost, stvarnost je potpuno drugačija.

Činjenica da je Relja zajedno sa Vesninom ćerkom Nikolijom i njihovim devojčicama donedavno živeo u stanu koji je u vlasništvu Zmijančeve dovoljno govori u prilog tome da su odnosi u porodici i više nego dobri.

Koliko je legenda narodne muzike vezana za ćerku i zeta, svedoči i činjenica da su njene unuke uvek s bakom kada roditelji nastupaju, a često ih odvede i na Bukulju gde ima vikendicu, kako bi se Nikolija i Relja posvetili karijerama.

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Popović i Jovanovićeva napustili Vesnin stan, ovo je razlog

Foto: ATA Images

 

S obzirom na to da su mlade trep zvezde skoro jednu deceniju zajedno, a da su ubrzo nakon početka veze dobili prvu ćerku, uselili su se u stan Nikolijine majke Vesne na Vračaru, gde su donedavno živeli, kada je na svet došla i druga ćerkica.

Kako im je trebalo više prostora za svoje mezimice, njih dvoje su odlučili da kupe luksuzni penthaus u blizini stana u kojem su živeli.

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Popović i Jovanovićeva napustili Vesnin stan, ovo je razlog

Alo

 

Kako tvrdi izvor Alo!, nekretnina u kojoj su do sada živeli je izdata, a oni su se preselili.

- Iako im je značilo da imaju stan koji ne moraju da plaćaju, shvatili su da je prostor postao isuviše mali za četvoročlanu porodicu. Pošto ćerkice iz dana u dan rastu i kako bi trebalo da svaka ima svoju sobu, odlučili su da kupe novi stan. Odluka je pala na jedan luskuzni penthaus na Vračaru koji im se izuzetno dopao - otkriva izvor Alo!.

Vesna ih je podržala u ideji da kupe stan, budući da je ona ceo svoj život zarađeni novac ulagala u nekretnine.

- Stan je sređen po njihovim idejama. Ćerkice imaju odvojene sobe, tu je velika spavaća soba, kao i luksuzno dekorisana dnevna soba i kuhinja, a veliki deo zauzima prostor rezervisan za njihovu garderobu, koja im je pasija - otkrio jeizvor.

Ovo nije jedina nekretnina koju poseduje mladi par. Nikolija je pre nekoliko godina dobila luksuzni stan od majke Vesne, i to u Atini, gde je pevačica studirala. Dom je opremljen stilskim nameštajem, a u samom vrtu ispred stana je bazen.

Kako su pisali domaći mediji, za opremanje i dekoraciju nekretnine u Atini bila je zadužena Vesna, koja obožava da se bavi enterijerom.

I Vesna se preselila

Kako je Alo! ekskluzivno pisao u maju prošle godine, legenda narodne muzike kupila je luksuznu nekretninu u centru Beograda, ali je ovoga puta otišla dalje od opštine Vračar koja je njena omiljena destinacija za ispijanje kafe, a gde smo je često fotografisali kako uživa u kapućinu.

Vesna je, kako smo tada saznali, za novi stan dala oko 350.000 evra, a upravo u novom, luksuznom kompleksu u koji se preselila naš paparaco ju je uslikao kako uživa u starim dobrim ritualima ispijanja kafice.

POTRES U DOMU POPOVIĆA Sašina i Suzanina ćerka donela ŠOK ODLUKU: Napušta porodicu i ODLAZI, oni potpuno NEMOĆNI!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading