DOK SU SE SVI VESELILI, ONA JE PLAKALA Konstrakta priznala da se u novogodišnjoj noći slomila, EVO ŠTA JE PORUČILA NAJMILIJIMA
Foto: Printscreen

Predstavnica Srbije na prošlogodišnjoj Evroviziji u Torinu, Ana Đurić Konstrakta, govorila je nedavno o sebi, te tom prilikom otkrila pojedine detalje nepoznate javnosti. 

Naime, Đurićeva je poslednjih godinu dana svakako jedno od najprepoznatljivijih lica na regionalnoj muzičkoj sceni, a sada je komentarisala kako se nosi sa ogromnom popularnošću, odnosno da li je od kad je "ušla u mašinu" zvanu šou biznis, nekada histerično zaplakala.

Nisam histerično, ali sam zaplakala. Prsla sam za Novu godinu! Dok je napolju vatromet prštao i dok su se svi veselili, ja sam plakala i slala poruke "Gotovo je, gotovo!" - ispričala je ona, koja je i ranije priznala da joj velika pažnja medija ne prija i da je po dolasku iz Torina bila pod pritiskom.

DOK SU SE SVI VESELILI, ONA JE PLAKALA Konstrakta priznala da se u novogodišnjoj noći slomila, EVO ŠTA JE PORUČILA NAJMILIJIMA

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako je već nekoliko puta doživela da je publika osim aplauzom, nagradi i brushaleterima, pevačica je sada u šaljivom tonu prokomentarisala ovaj interesantan gest njenih obožavateljki, te koje su veličine grudnjaka u pitanju, ali i šta kasnije radi sa njima.

- Pre nego što legnem, ja ih poređam na krevetu (smeh). Ima raznih, baš raznih - i velikih, i to baš.

Konstrakta je majka dvoje dece, sina i ćerke, a nakon što je protekle godine kao pripadnica alternativne scene postala jedna od najpoznatijih srpskih izvođača, osvrnula se sada na to, kako izgledaju roditeljski sastanci na koje odlazi:

- Nisam bila godinu dana na roditeljskom, ali mi se svi znamo. Znamo se od prvog razreda, a moja deca su sada sedmi i osmi. 

Nekadašnja članica grupe "Zemlja gruva" je u sklopu gostovanja na Radiju S takođe otkrila da ove godine nije lično spremala turšiju ali da je, kako kaže, pronašla "kanal" iz Leskovca preko komšinice.

Podsetimo, Iako je prošlo skoro punih osam meseci od poslednje Evrovizije, strasti se i dalje ne smiruju. Prošlogodišnji predstavnici su ostavili jak utisak, a pobedu je odnela Ukrajina, te će se zbog situacije u toj zemlji naredno takmičenje održati u Liverpulu.

Ana Đurić Konstrakta je definitivno predstavnik koji je digao najveći "hajp" kada je prestižno takmičenje u pitanju, a u prilog tome govori činjenica da je s numerom "In Corpore Sano" među deset najsušanijih.

"IDEMO DALJE" Nakon što se našla u centru skandala zbog veze sa najboljim prijateljem bivšeg muža OGLASILA SE ANĐELKA PRPIĆ

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading