"DOŠLA SAM KOD VELJE DA KUPIM GRAM KOKAINA" Jeziva priznanja Tamare Đurić o dugovanju Velji Nevolji Ne može više da ćuti, DOBIJALA I STRAVIČNE PRETNJE!
Printscreen

Tamara Đurić na ironičan način osvrnula se na natipise u novinama da je ozloglašenom kriminalcu Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja, dugovala dvesta evra i da je zbog toga dobijala užasne pretnje, zbog kojih, kako kaže, do danas niko nije odgovarao.

Foto: Ataimages

 

- Meni su pretili isti ti ljudi sa kojima sam kao sada u klanu. Niko nije osuđen, tako da ne znam ko mi je pretio. Zvao me je telefonom i to pustio u javnost. Rekao mi je da će "j... i mene i mog verenika", ubiću te, zaklaću te... Pola nije izašlo - kaže poznata starleta, koja je nedavno ćerkici Tamari proslavila drugi rođendan.

Na pitanje da li je istina da je dugovala Velji Nevolji 200 evra, Tamara je ironično odgovorila:

- Jeste da, došla sam kod njega da kupim gram kokaina. Kod glavnog narko-bosa u Srbiji -rekla je Tamara i istakla da nikada nije kupovala drogu, niti će.

Foto: Alo.rs

 

Poteglo se i pitanje luksuznih automobila u kojima je starleta često viđana, a na pitanje da li su kradena besna vozila koja koštaju i po nekoliko stotina hiljada evra Tamara kaže:

- Kako kradeni, taj automobil su mi 2018. godine oduzeli, proverili i vratili. Da je auto bio ukraden, oni bi njega zadržali - kaže popularna starleta za Kurir, koja navodi da nema ništa protiv provera.

"SVE MOJE PESME SU VEZANE ZA KOSOVO" Cakana ogolila dušu: TAMO SAM ODRASLA, SVE JE TEŽE I TEŽE!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading