KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Nedelja ljubavi, golotinje i putovanja
Dejan Milićević

Sedam dana iza nas vrcaju od prosečnih događaja koji su kao lahor duvali javnom scenom. Mlaka pegla, ruža bez mirisa, da ne kažem ku*ac u hladnoj vodi. Ipak, rekoh. Može mi se.

U nedostatku pravog fenomena i događaja koji je vredan moje kolumne, kratko ću se osvrnuti na sve ono što se desilo i što će me ove subote u vašim očima napraviti na frau Gabrijelu koja samo prenosi abrove.

Emina Jahović je objavila sjajnu pesmu „Slagaću vas sve“. Neće biti hit, ali Eminu to i ne zanima. Ona nudi ono što se njoj dopada i što nju opterećuje, a samim tim i inspiriše da stvara originalne i sveže pesme. Porodila se Bojana Šijan, žena Mirka Šijana, sina Goce Božinovske, svastika Veljka Ražnatovića, i na svet donela Vukana. Drugi naslednik Šijanovih rođen je na rođendan baka Goce. Možda to i nije od velike važnosti, ali popunjava prostor. Voditeljka Jovana Jeremić je rešila da unovči svoju popularnost. Novi stan rešila je da renovira i sredi na kompenzaciju. Firme njoj materijal i nameštaj, a ona njima reklamu na Instagramu. Sve u svemu insta-dunđeraj. Igor Kojić, bivši muž Severine Vučković, spanđao se sa Teodorom Bjelicom, inače ćerkom Poparine sekretarice Bebe. Žao mi je pomalo Kebe, jer više nikad neće imati poznatiju snajku od Seve, koja će moći da obezbeđuje pi-ar na visokom šou-biznis nivou. Svi su objavili da je Zorica Brunclik rekla da one stvari sa Kemišem radi tri puta dnevno i da ih svima preporučuje. Bravo. Čestitam.

Drako Lazić počeo je 226. put da bira prsten za venčanje, a ova vest sada otvara izuzetno važno pitanje. Šta je sa tim njegovim ženama koje ludo veruju da su baš one, trenutno aktuelne, ta sa kojom će se skrasiti?! Nekada sam mislio da je problem u njemu. Sve više verujem da nije!

Estrada je otputovala u toplije i egzotične krajeve. Svi su otišli da „pune baterije“. U Dubaiju su Andreana Čekić, Dara Bubamara i Željko Šašić koji je tamo sa svojom ćerkom, sa kojom je u međuvremenu izgladio odnos. Na Maldivima su Jana Todorović i njeno prirodno bujno poprsje, Katarina Živković sa drugaricom i Jelisaveta Orašanin - porodično. Aleksandra Živojinović Prija i suprug joj Filip su sa sinom Aleksandrom i mamom, taštom i bakom Borkom u Majamiju.

Razvedeni Lazar Ristovski počeo je da se nudi na Instagramu. Skinuo je majicu, po sopstvenom priznanju „malo se napeo“, nas je prepao, i pokazao svoje malje i mišiće. Ruku na srce, ima ih, ali mogli smo da živimo i bez pogleda na njih.

Do sledeće subote voli vas estradni filozof, kako me je krstila Ana Bekuta, Mili.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading