VODITELJKA PINKA DALA OTKAZ Nakon Milana Miloševića i ONA SE ODLUČILA NA ŠOK KORAK!
Printscreen

Milica Kemez više ne vodi emisije na "Red TV"-u.

Bivša zadrugarka je nekoliko sezona vodila emisiju "Ne gledam ti ja to", ali tačka na saradnju između "Pinka" i nje je stavljena kada je ona nedavno na društvenim mrežama prozivala "ružičastu" televiziju.

Milica je već potpisala sporazumni raskid ugovora sa "Pinkom", te je za nju voditeljski angažman na televiziji koja je u vlasniku Željka Mitrovića završen.

Milica Kemez

Printscreen

 

Podsetimo, Milica je pularnost stekla učešćem u rijalitiju „Zadruga 3“.

Milica je bila i deo rijaliti programa "Zadruga", a upamćena je njena veza sa Borom Santanom. Ova veza je bila veoma burna, te su padale i teške reči.

Ona je bila učesnica ovog rijaliti programa i naredne godine, te je pokazala mnogo talenata, a iskazala je i želju da snimi pesmu.

"Želela sam da se predstavim ljudima kao borac, ali ljudi koji nisu prošli to ne mogu da razumeju. Kao mala sam sa sestrom menjala hraniteljske porodice, to nije bio lagan put. Čim sam napunila osamnaest godina sam se osamostalila, krenula u taj samostalni život", rekla je Milica jednom prilikom, naime, ona svojim primerom želela da podstakne mlade ljude koji se možda danas nalaze u takvoj situaciji.

BARBARA BOBAK DOBILA POMRAČENJE USRED EMISIJE Htela da NAPUSTI SNIMANJE, za sve je KRIV OVAJ PEVAČ, SKANDAL!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading