"KOLA, BRDO PARA, SATOVI KAO BAKŠIŠ... " Naša voditeljka ne može više da ćuti: Otkrila šta se dešava na romskim svadbama i ZAPREPASTILA SVE
Printscreen

Ana Radulović s kolegama otkrila kako izgledaju romske svadbe na kojima sa kolegama snima emisiju, ali i vodi program.

Pre izvesnog vremena je otkriveno da Ana Radulovići radi i kao voditeljka na romskim svadbama.

Printscreen

 

Ove svečanosti na kojima narodnjaci uzimaju "brdo" para, ključeve od automobila i satove kao bakšiš, odnosno Anin angažman na njima, zapravo su deo emisije koju vodi sa koleginicom Ivanom Šopić i Borom Santanom. Voditeljski trio, čija će emisija ići nedeljom, gostovao je u Jutarnjem programu Pink televizije i otkrio kako izgledaju ova slavlja.

"Kola, posluženje, pevači, novac, stajlinzi... oni se celi život pripremaju za te svadbe i ne samo svadbe, za babine, razvode...", rekla je Ana voditeljki Jovani Jeremić i pozvala je da joj se pridruži na sledećem slavlju". "Hoću, ali samo ako mi plate", rekla je Jovana, na šta joj je Ana odgovorila: "Pa jesi li videla ti najavu emisije", aludirajući na snimke na kojima su pevači "oblepljeni" novčanicama, a mladoženja bira između crvenog i žutog ferarija kojim će otići na venčanje.

NEĆETE VEROVATI KOJU NAŠU PEVAČICU JE ALJOŠA VUČKOVIĆ OSTAVIO PRED OLTAROM Isplivala nikad viđena fotka, kakav ŠOK (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading