PSOVAO SRPSKU DECU, POTEGAO NOŽ U RIJALITIJU  Popio 3 KRIVIČNE prijave, prevario ženu s pevačicom, a sad zapevao u Zvezdama Granda
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Semir Džanković iz Novog Pazara, koji je nasputio u Zvezdama Grada, odranije je poznat javnosti.

Naime, Džanković je veliku pažnju privukao svojim učešćem u muzičkom šou programu "Pinkove zvezde", nakon čega je učestvovao i u šestoj sezoni rijalitija "Farma" iz koje je diskvalifikovan zbog govora mržnje prema Srbima.

Podsetimo, njegova tadašnja cimerka u rijalitiju Maja Nikolić pevala je pesmu "Tamo daleko", što je iz Semira izbacilo iz takta u fizički nasrnuo i potegao nož na nju, te vikao da će joj "je*ati srpsku decu".

Haotičnoj raspravi se priključila i starleta Tamara Đurić, koja je stala na stranu Nikolićeve i oštro osudila Džankovića, zbog čega ju je pevač udario i napustio "Farmu".

Posle incidenta, kako su prenijeli tada mediji, protiv njega su navodno podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje, pokušaja ubistva i pretnji ubistvom farmerima.

Semir se povukao iz javnosti, ali je nastavio da se bavi muzikom, a sad se pojavio i u Zvezdama Granda.

Pevač iz Novog Pazara imao je još jedan skandal na Farmi i to zbog veze sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, a kako se tada šuškalo, njihova romansa datira još od "Pinkovih zvezda", iako je pevač već bio oženjen.

SADA JE SVE JASNO Uroš Živković još uvek nema svoj stan, otkrio gde je potrošio novac

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Romi

03.01.2023 15:12

Treba zabraniti emitovanje ZG-a,Sasa Popovic da krivicno odgovara i svi koji su tom Srbomrscu i extremisti dozvolili da se pojavi posle svih krivicnih djela koje je uradio.

Radoš

03.01.2023 16:59

Ako je sve to tačno što je navedeno u ovoj objavi onda je on idiot nad idiotima a još veći idioti su oni koji su mu dozvolili da učestvuje u čuj "zvezdama Granda" ja koliko znam a i svi mi normalni zvezde su na nebu