Ceca
Foto: Printscreen/Promo

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović iza sebe ima jako uspešnu godinu. Velika koncertna turneja koja je trajala čitave godine, žiriranje u Zvezdama granda, Ceca show program koji je osvojio simpatije publike, samo su neki od stvari koje su zaslužne što godinu privodi sa osmehom.

Ipak, najsrećnija je, kako ističe zbog činjenice što će porodica uskoro biti bogatiija za još jednog  člana jer sa nestrpljenjem očekuje drugog unuka.

ISKRENO Ceca Ražnatović otkrila svoje želje:  Poučena sam iskustvom da ne planiram previše unapred

Foto: Blic tv printskrin

 

 Ceca je sumirala utiske i otkrila šta priželjkuje od naredne godine.

- Ja nemam neke prevelike želje, kao što i nisam osoba koja planira mnogo na duže staze. Kod mene je sve sad za sad. Poučena sam iskustvom da ne planiram previše unapred. Samo želim da imam mir, spokoj u duši, da sam okružena ljudima koji me zasmejavaju i usrećuju, da me okružuje porodica. Sada čekam i drugog unuka, Bože zdravlja u aprilu. Da se porodica proširuje, da putujemo, da pevamo. Šta više od toga da poželim. Ja sam u životu postigla sve što može na našim prostorima da se postigne sad samo to treba održavati i uživati u tome. Ja više ne jurim karijeru, ne jurim slavu i meni to više nije bitno. To je bitno ovoj omladini koja pravi karijeru i gradi se, ja sam sve postigla.

Da li je istina da Ceca ne voli da sluša svoje pesmena slavlju?

- Svi mi, odnosno moje kolege i ja, mnogo puta otpevamo te naše pesme počevši od studija dok ih snimamo, pa onda na nastupima i koncertima a tu je i ona narodska "tuđe slađe". Volim pesme od mojih kolega i pevam mnoge. Bolje znam tekstove pesama mojih kolega nego sopstvene što je katastrofa. Skoro sam bila u društvu sa Aleksandrom Prijović, Darom Bubamarom, Saletom Tropikom i Žikom Jakšićem iz Granda i tim povodom smo pevali svašta nešto. Ko šta želi, ko šta voli ali uvek smo gledali da pevamo tuđe pesme. Naše nam dosade, rekla je Ceca za Telegraf.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading