PROCURIO PRIVATNI VIDEO JOVANE JEREMIĆ Uvija se i zavodi u bezobraznim pozama, prizor ostavio naciju bez teksta (VIDEO)
Pink printskrin

Popularna voditeljka i tv lice, Jovana Jeremić svakog vikenda u Jutarnjem programu svojom stajlingom i izjavama razbudi maštu jačeg pola, a ovog puta je raspametila svoje pratioce na Instagramu kada je zaplesala, pa niko nije imun.

Kraljica šera je snimila video u kojem zavodljivo igra i izvodi nesvakidašnju koreografiju obučena u kožni kombinezon koji joj je pripijen uz njeno vitko telo. 

 

@jovanajeremicjj MIRISEM ti na kilijan. 🦂❤️ Zbog mene sprema se i …#jovanajeremic #fatalna ♬ original sound - jovanajeremicjj

 

Atraktivna voditeljka je objavila snimak u kojem se uvija, izvija, skače, okreće leđa i butine ka kameri, zbog čega su njeni fanovi ostali bez daha, a društvene mreže su se usijale, dobila je preko hiljadu pozitivnih komentara.

Jovana Jeremić je u opisu videa ostavila tagove umetnice koja izvodi pesmu, nazvala sebe "crnom panterom", ali i ostavia hešteg "svetska žena". 

PROCURIO PRIVATNI VIDEO JOVANE JEREMIĆ Uvija se i zavodi u bezobraznim pozama, prizor ostavio naciju bez teksta (VIDEO)

Printscreen

 

Muškarci su ostali bez daha, a po ko zna koji put, lepa Jeremićka je zadala domaći zadatak mnogim ženama.

ZANEMEĆETE KADA VIDITE U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI BRANKA SOVRLIĆ Dom joj pod zaštitom države, detalji ostavljaju bez teksta! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading