PET REČI DONELO JOJ JE 100.000 EVRA Ovo je najskuplji stih Marine Tucaković
Foto: Youtube/Printscreen

Gotovo da ne postoji muzička zvezda kojoj Marina Tucaković nije napisala pesmu. Na našem estradnom nebu, ova žena bila je više od tekstopisca.

Marina je stvorila mnoge zvezde, a nekime je bila i veliki prijatelj.

Marina

E-stock

 

S obzirom na to da je napisala hiljade pesama, mnogi su zapitali koji stih joj je doneo najveću zaradu. Naša poznata pevačica Neda Ukraden je u emisiji "Glamur" podelila ovu informaciju sa medijima.

Reč je o pesmi "Zora je", a kako Neda navodi, Marina je ovoj numeri dodala samo jedan stih i na taj način zaradila više od 100.000 evra.

PET REČI DONELO JOJ JE 100.000 EVRA Ovo je najskuplji stih Marine Tucaković

Pink printskrin

 

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Poslednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra, rekla je Neda svojevremeno u emisiji. Ovim podatkom je i te kako iznenadila javnost.

Pevačica je nedavno izdala i knjigu. Roman Nede Ukraden, Zora je Svanula je priča o životu, profesiji, Jugoslaviji i estradi sa najintimnijim detaljima koji do sada nisu bili poznati javnosti.

PET REČI DONELO JOJ JE 100.000 EVRA Ovo je najskuplji stih Marine Tucaković

Alo!

 

Ova knjiga pisana čistom emocijom, dopašće se svim generacijama, kako mladim poštovaocima muzike ove regionalne zvezde, tako i starijim generacijama koji pamte zemlju koje više nema. Ovu knjigu, u izdanju naše medijske kuće Alo media system, možete da kupite na trafikama Moj Kiosk i u knjižarama Vulkan, po ceni od 999. dinara.

ACA LUKAS SE OGLASIO: Dragi moji, evo me opet, zdrav kao dren 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Božić BATA

26.12.2022 08:49

I šta sad sa svim tim parama.Sreća je nešto drugo.