OBEZBEĐENJE REAGOVALO Isplivao snimak sa Cecinog nastupa, PEVAČICA OVO NIJE DOZVOLILA (VIDEO)
Printscreen

Poznato je da Ceca Ražnatović ima armiju fanova širom sveta i da je na nastupima i koncetima veoma posvećena i bliska sa njima, pa tako je bilo i ovog puta.

Naime, pre nego što se popela na binu Ražnatovićeva je prošla kroz masu ljudi, a kada su joj prišle devojke kako bi se fotografisale i pozdravile sa njom, obezbeđenje je pokušalo da ih skloni. Međutim, najveća balkanska zvezda to nije dozvolila, već im je pokazala da spuste ruke i puste je da prođe do svojih obožavaljta, koje je srdačno zagrlila.

Ovaj gest oduševio je sve prisutne, a isto tako i korisnike Tiktoka, pa je ubrzo ovaj video postao viralan uz komentare da je i ovog puta pokazala zbog čega je diva.

"Ceca voli svoje fanove, poštuje ljude koji cene njen lik i delo", glasio je naziv videa, a ubrzo su počeli da se nižu komentari.

"I opet je pokazala zbog čega je kraljica", "Ova žena je Bog", "Bravo za Cecu, ovo bi malo ko od njenih kolega uradio", "Koliko je profesionalna".

Inače, Ceca je iste večeri odušvila sve kada je prekinula nastup kako bi čestitala Hrvatskoj na bronzanoj medalji na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"BIO SAM LJUT I BEZOBRAZAN, ODVALIO SAM CENU" Ovo je najskuplja pesma na estradi, PEVAČICA JE ISKEŠIRALA PRAVO BOGATSVO ZA OVAJ HIT

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading