ŽIVOT NA DLANU  Anastasija šeta, a kamere je prate (FOTO)
Foto: Dejan Briza

Mlada pop muzička zvezda i jedna od javnih ličnosti s najviše uticaja na društvenim mrežama Anastasija Ražnatović (24) kraj 2022. godine provodi radno do te mere da je pred kamerama i u svoje slobodno vreme.

Anastasija s majkom Cecom Ražnatović i najbližim članovima porodice mesecima snima dokumentarno-zabavni šou-program koji Ražnatoviće po prvi put publici predstavlja bez maske.

Da je koncept ovog programa kreiran autentično, svedoče i naše paparazzo fotografije na kojima se vidi da mlada zvezda po ceo dan provodi pred kamerama koje je u stopu prate čak i kada ide na poslovne dogovore.

ŽIVOT NA DLANU  Anastasija šeta, a kamere je prate (FOTO)

Foto: Dejan Briza

 

Pevačicu smo uhvatili dok je u centru grada napuštala prostorije poznate video-produkcije „NN media“ gde se dogovarala o ekranizaciji nove pesme, koja bi premijeru trebalo da ima na samom početku sledeće godine. Ova produkcija važi za najtraženiju i najbolju kada su u pitanju video spotovi i reklamne kampanje, pa svi koji žele visokobudžetni spot sa savremenom i originalnom estetikom rade baš sa njima. Uz Anastasiju je išla svita, ali ne telohranitelja, već cela ekipa koja kreira i radi na pomenutom šouu.

Ražnatovićeva se ponašala sasvim prirodno i opušteno kao da kamere ne beleže svaki njen korak i postupak. Fokus je stavila na mobilni telefon, a kako je na licu imala široki osmeh, samo možemo da pretpostavimo s kime se dopisivala. Nju je sačekao vozač s kojima je otišla u nepoznatom smeru.

ŽIVOT NA DLANU  Anastasija šeta, a kamere je prate (FOTO)

Foto: Dejan Briza

 

Ono što nam je takođe privuklo pažnju bio je njen stajling, koji nas je podsetio na savremenu Ledenu kraljicu. Anastasija je nosila belu haljinu, bele čizme i torbu, a celu kombinaciju upotpunila je teksas jaknom, koja je na sebi imala i krznene detalje.

ŽIVOT NA DLANU  Anastasija šeta, a kamere je prate (FOTO)

Foto: Dejan Briza

 

Bilo kako bilo, Anastasija u Srbiji živi životom svetske zvezde koja bez pozornosti medija ne može da ode ni na najobičniji poslovni sastanak.

U Kataru bodrila dečka

Pored poslovnog, medije intrigira i Anastasijin ljubavni život. Da je na tom polju takođe sve u najboljem redu, svedoči i njen boravak u Kataru, kada je sa tribina na Svetskom prvenstvu u fudbalu bodrila svog dečka reprezentativca Nemanju Gudelja. Boravak u Dohi iskoristila je da se malo odmori, ali čim se vratili u Beograd, dočekale su je obaveze, koje tačno i na vreme izvršava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SASA

19.12.2022 13:03

Blago nama, kada je ovo pop zvezda......