OTVORILA DUŠU Jovana Jeremić za Alo! o traumatičnom iskustvu: POLITIČAR OPOZICIJE JE POKUŠAO DA ME SILUJE!
Foto: Alo!

Voditeljka Jovana Jeremić na putu do uspeha češće je hodala stazom punom trnja nego onom koja je prekrivena laticama ruža. Nakon priznanja da je bila sputavana i šikanirana tokom školovanja kako od učenika, tako i od nastavnika i profesora, temperamentna i iskrena voditeljka je za Alo! ispričala i jednu neprijatnu situaciju koja joj se desila sa znatno starijim političarem uoči završetka Pravnog fakulteta u Beogradu.

Jovana je otvorila dušu, evocirala bolne, davno zakopane emocije i priznala da je seksualno bila ucenjivana od strane jednog političara koji više nije na vlasti.

- On je jako dobro znao moje roditelje, dolazio je kod nas u restoran, ali ne da bi jeo, već da bi mene gledao. Reč je o političaru koji je sada u opoziciji, a 30 godina je stariji od mene - počinje voditeljka, i nastavlja:

- Obećavao je da će me zaposliti na televiziji, a od mene je tražio telo. Smrtno je bio zaljubljen u mene. Perfidno me je pozivao kod sebe u kancelariju da razgovaramo o nekim projektima na kojima je navodno trebalo da mu pomažem. Bila sam mlada i naivna pa sam odlazila, a često je pokušavao i da me poljubi.

OTVORILA DUŠU Jovana Jeremić za Alo! o traumatičnom iskustvu: POLITIČAR OPOZICIJE JE POKUŠAO DA ME SILUJE!

Foto: Alo!

 

Jeremićeva navodi da nije sve ostajalo samo na neprimerenom i agresivnom udvaranju, pa je jedna iznuđena poseta političara mogla da se neslavno završi za nju.

- Jednom prilikom mi je rekao da mu je skočio pritisak i da odem do apoteke, kupim mu lek i donesem kod njega u stan da bih mu pomogla da se reši hipertenzije. Ušla sam u njegov stan, a on je nasrnuo na mene, bio je krupan i fizički jači od mene. Pokušao je da me siluje, ali u sekundi mi je proradio instinkt za samoodbranom, bila sam brza i spremna, šutnula sam ga između nogu i odgurnula. Okrenula sam se i pobegla.

Jovana o ovoj traumi nije razgovarala sa stručnim licem, nije se požalila ni roditeljima, ali su za ovaj događaj znali njeni bivši momci.

- Sve je to bilo 2012. godine, a to mi je bio najgori period u životu. Prvo su me uvlačili u prostituciju za špansko tržište, a onda se dešavalo i ovo što govorim. Sama sam prevazišla ovu veliku traumu. Nisam išla kod psihijatra, nisam ni roditeljima nikada ovo rekla jer me je bilo sramota. Za ovaj nemili događaj iz moje intime znaju samo moji bivši momci. Njima sam sve ispričala - završava voditeljka ispovest za Alo!.

Tata nije verovao u mene

Uprkos teškim momentima u profesionalnom i privatnom životu, Jeremićeva otkriva tajnu svog uspeha.

OTVORILA DUŠU Jovana Jeremić za Alo! o traumatičnom iskustvu: POLITIČAR OPOZICIJE JE POKUŠAO DA ME SILUJE!

Foto: Alo!

 

- Tajna mog uspeha je rad. Još kada sam bila na fakultetu svom ocu sam rekla da ću biti najpoznatija i najcenjenija voditeljka u Srbiji. Tata nije u to verovao. Smejali su mi se tada svi, a ja sam ih demantovala. Od 14. godine sam znala da je televizija moj život. Jedna sam od retkih koji dobro zarađuju od ovog posla - ispričala je nedavno Jovana na Red TV.

"NIJE IMALA DOVOLJNO KRVI" Sin Zlate Petrović otkrio nepoznate detalje prošlosti: ZBOG ARKANOVE SAHRANE DOKTOR NIJE MOGAO DA OPERIŠE MAMU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Ђура

07.12.2022 08:31

Тај је био у великом проблему !

peja kostolac

07.12.2022 09:35

Da je uspeo danas bi verovatno bila gospođa ministarka.

Cile

07.12.2022 12:09

Ova će umisliti da je i na marsu bila

Zoran

07.12.2022 15:32

@Cile - Ja mislim da je sa marsa i pala.

Miki

07.12.2022 13:13

Veoma iritantna i iskompleksirana osoba koja je umislila da se svet vrti oko nje!

Bata

07.12.2022 15:51

Na ovakve lujke ni bicikl ne treba nasloniti.