MLAĐA JE OD NJEGA SKORO DECENIJU Voditelj dnevnika u braku sa poznatom glumicom (FOTO)
Printscreen

Vladimir Jelić, voditelj dnevnika televizije Prve, u skladnom je braku sa glumicom Jovanom Jelić.

Ipak, malo ko zna da je on već dugo u braku sa poznatom glumicom Jovanom Jelić. Domaća publika ju je najbolje upoznala u hit serijama "Ubice mog oca" i "Urgentni centar", a kako su oboje uspešni u svom poslu, ne kriju da su jedno drugom najveća podrška. Jovana je od njega mlađa čak osam godina.

- Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj. Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja - rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj.

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni i kako je on ranije govorio - sve rešavaju razgovorom.

- Ništa sa strane ne može nas toliko izbaciti iz ravnoteže da to ne možemo da rešimo pričom u četiri oka. Komunikacija je veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i međusobno se podržavate, onda je sve mnogo lakše, bezbolnije se prolaze teški i stresni dani ali i razmirice i nerazumevanja koji su neminovni u svakoj vezi - rekao je Jelić svojevremeno.

PREDVIĐALI MU BLISTAVU KARIJERU Evo ko je pevač iz "Zvezda Granda" koji je imao težak udes, Mustafa je nestao iz javnog života 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading