ANA KOKIĆ EKSKLUZIVNO: Moj život je jako dosadan
Alo

Pop-folk pevačica Ana Kokić (39) karijeru vodi bez skandala i uplitanja medija, a sada je za Alo! prokomentarisala i trend da njene kolege snimaju filmove o sebi ili kreiraju dokumentarne programe o svom privatnom životu, pa naglasila da sebe ne vidi u takvim formama.

- Moj život je prilično dosadan, tako da mislim da film ne bi bio interesantan. Kod kuće sam jedna obična žena, ono što sam na sceni je moj posao koji zahteva da pokažem ljudima svoj talenat koji je upakovan u nešto drugo od standardnog načina kojim živim - kaže Kokićeva, i priznaje da je bila skeptična kada je dobila ponudu da svoju pesmu „Šta ćeš opet s njom“ obradi i prilagodi navijačkoj numeri kao podršku „orlovima“ u Kataru. 

ANA KOKIĆ EKSKLUZIVNO: Moj život je jako dosadan

Alo

 

- To je bilo na inicijativu momaka koji kreiraju sadržaj „Negujmo srbski“. Oni  isprate svaki događaj, pogotovo kad je sport u pitanju. Oni su došli na ideju, a ja sam bila skeptična jer tu pesmu doživljavam emotivno, mada oni su rekli da je muškarci vide kao pravu navijačku numeru. Nakon predloga odradili smo to skroz opušteno i ispalo je super. Nisam očekivala da će tako dobro proći, ali mnogo mi je drago što je sve ispalo super - rekla je Ana.

Ana je najavila i nove pesme, ali tek u 2023. godini, i otkrila kojim tempom i kako će ih objavljivati.

- Do nove godine nisam sigurna da li ću stići da izbacim pesmu, ali u narednoj  godini neću stati. Sve sam pripremila i unapred organizovala za svaki mesec. Ova godina je na neki način bila prelaz iz onog prethodnog perioda kada smo bili svi uplašeni i ovo je neki zalet - završila je pevačica razgovor za Alo!.

OVO JE ISTINA O VANBRAČNOM SINU ĐANIJEVE ŽENE Živi u Americi, majku dugo nije video, a evo da li će naslediti pevačevu imovinu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading