ODOH U GROCKU DA ME UHAPSE Marina Visković objavila snimak koji je potresao Srbiju
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica, Marina Visković oglasila se na Instagramu nakon snimka koji je osvanuo da društvenim mrežama i šokirao sve. Izuzetno uznemirujući  snimak nasilja nad devojčicom starom oko tri godine pojavio se juče na društvenim mrežama. 

Naime, na sminku se vidi kako majka udara devojčicu po glavi držeći je za ruke kako ne bi mogla da se brani. Devojčica sve vreme plače i, čini se, jedva dolazi do daha dok njena majka viče na nju udarajući sve vreme i ponavlja: "Naš mali Zoran je u zatvoru zbog tebe, zbog tebe".

ODOH U GROCKU DA ME UHAPSE Marina Visković objavila snimak koji je potresao Srbiju

Foto: Twitter/printscreen

 

- Auu, pa ja nisam čula šta ona govori. Nisi ni za jedno ni za drugo! Samo neka neko uzme ovo dete!!! Uh, što se iznervirah ne znam za vas, ali ja se stvarno tresem - napisala je pevačica i dodala:

- Neka neko uhapsi ovu budalu da je ne slomim ja!! Odgledam li još jednom snimak, odoh u Grocku pa onda mene uhapsite - napisala je.

Inače, za majkom koja, sudeći prema snimku koji je juče osvanuo na drštvenim mrežama, brutalno tuče devojčicu (3), raspisana je potera. U stanu u Grockoj u kojem se događalo zlostavljanje zatečena su dva maloletna lica koja su predata u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite.

PREKO NOĆI JE POSTAO VELIKA ZVEZDA Ljuba je članove žirija je dovodio do suza, a evo kako on sada izgleda 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading