CIRKUZANTU NISU TI OVO PAROVI Strašne uvrede na račun Jovane Jeremić, rijaliti zvezda nemilosrdna: Bruka televiziju svojom pojavom! (FOTO)
Printsc Pink

Rat starlete Maje Marinković i Jovane Jeremić ne jenjava, a sve je počelo otkako je Jovana njenu javnu preljubu okarakterisala kao nemoralan čin.

Naime, Maji se očigledno nije dopalo šta Jovana priča o njoj, te  je sada objavila Jovaninu fotografiju iz programa i napisala joj uvredljivu poruku na Instagramu.

CIRKUZANTU NISU TI OVO PAROVI Strašne uvrede na račun Jovane Jeremić, rijaliti zvezda nemilosrdna: Bruka televiziju svojom pojavom! (FOTO)

Printscreen

 

- Poštovanje dame i gospodo, ukoliko želite da vam pod bude perfektno cist, možete kontaktirati Jovanu Jeremić, koja uredno čisti podove po studiju. Pored nje, čistačice vam uopšte nisu ni potrebne. Kako neko kaže "ekstremno moćniji", ne znam da li to misle kada ih zavedu svetla velikoga grada, kada iz rupe dođu na najgledaniju televiziju, a onda istu ne poštuju, brukajući ih svojom pojavom, pa bih joj poručila: Jovana, draga, to ti nisu "Parovi". Navikla je tamo da bude cirkuzantkinja, pa misli ovde je tako, malo si se zavozala - napisala je Maja.

Podsetimo, sve je počelo kada je Jovana u jutarnjem izjavila da Maja ne može da se hvata u koštac sa moćnijima od nje i da će je laži jednoga dana skupo koštati. Ovo je definitivno izazvalo bes u Maji koja od tada urniše voditeljku.

NAPUSTILA JAVNU SCENU I OSTAVILA PEVANJE?! Otkriveno kako zarađuje Jovana Pajić nakon iznenadnog razvoda od Saleta Tropika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stanka

25.07.2022 16:22

Maja je lujka i totalna ludaca, a li je SVE U PRAVU, JOVANA JE TOTALNI IDIOT!!! ZENA JOVANA, JE POKRETNI CIRKUS!!!