NOVI DETALJI GEJ ROMANSE! Oženjeni folk pevač se*s-igricama smiruje ljubavnikove napade ljubomore
Shutterstock

Nakon što je Alo! ekskluzivno objavio detalje šokantne seks-afere koju oženjeni pevač ima sa svojim frizerom, zabranjeni odnos, kako saznajemo, došao je do tačke pucanja.

I dok poznatog pevača posebno uznemirava činjenica da se javnost polako, ali sigurno upoznaje s tim da njegovo srce pripada drugom muškarcu, a ne supruzi, frizer više ne želi da trpi to što njegov partner paradira brakom i svuda se pojavljuje sa svojom lepšom polovinom.

NOVI DETALJI GEJ ROMANSE! Oženjeni folk pevač se*s-igricama smiruje ljubavnikove napade ljubomore

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

- Njih dvojica nikada nisu razmišljala o mogućnosti da im se dogode emocije. Uživali su jedan u drugom i posebno ih je uzbuđivalo to što je njihov odnos tajan i zabranjen. Vikend viđanja su kroz par meseci prerasla u svakodnevna, a ubrzo je postalo jasno da su do ušiju zaljubljeni. Frizeru je ubrzo počelo da smeta to što njegov partner ne prestaje da se pojavljuje sa gospođom gde god da krene i potencira priču da je u srećnom braku sa ženom koju voli - kaže dobro obavešten izvor, i dodaje:

- Usledile su svađe i pretnje frizera da će sve ispričati medijima, pa pevač nedeljama smiruje svog ljubavnika seksom i obasipa ga poklonima - priča izvor, koji tvrdi da folker bez reči ispunjava sve fantazije svog frizera.

- Kako bi situaciju držao pod kontrolom, folker je obećao frizeru da će smanjiti pojavljivanje sa ženom i da će mu posvetiti svu pažnju ovog sveta. Svestan da njegov partner pati dok on krije da voli muškarca, ne propušta priliku da ga zadovolji i usreći kada god mu se ukaže prilika. Posebno ih pali frizerski salon i stolica na kojoj imaju seks. Frizer zaključa vrata salona, a kada treba da dotera frizuru svog ljubavnika, prvo ga ljubi po vratu i zavodi ga predigrom. Folker ga nakon toga oralno zadovolji u stolici, a onda krene žestoki seks zbog kog već nedeljama zaboravljaju na sukobe - navodi izvor, koji smatra da pevač neće moći još dugo da kupuje mir seksom.

NOVI DETALJI GEJ ROMANSE! Oženjeni folk pevač se*s-igricama smiruje ljubavnikove napade ljubomore

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

 - Pevaču je jasno koliko ga taj dečko voli i da ne želi da ga izgubi, ali ono što je izvesno jeste da će ta ljubav ovim tempom brzo prerasti u mržnju i da će frizer pući i ispričati sve javno - zaključuje izvor za Alo!

Godinu dana kriju vezu

Kako je Alo! pisao, popularni folker već godinu dana je u vezi sa svojim frizerom. Njih dvojica su uspevali da drže u tajnosti njihov odnos sve do sada, kada je blizak prijatelj mlađanog frizera pustio jezik.

TUŽBA ZA JOVANU JEREMIĆ U IZNOSU OD MILION DINARA! Voditeljka u jutarnjem izgovorila nešto što nije smela, advokati odmah reagovali

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading