NIKAD KRAĆI ŠORTS I TOP KOJI OTKRIVA SVE Skinula se voditeljka jutarnjeg programa i ostavila bez teksta, a ovo je i dalje misterija (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Marija Savić Stamenić pokazala je izvajano telo u belom krop topu i vrućem šortsu, a u prvom planu su bili njeni trbušnjaci i vitka figura.

Naime, voditeljka je na Instagramu objavila dve fotografije, jednu u kombinaciji, a drugu u vrućem tamnijem šortsu i pitala svoje pratioce koja objava im se više dopada.

Podsetimo, Marija je 14 godina u braku i ima dvoje dece. Suprug Marije Savić Stamenić enigma je za domaću javnost, budući da ga voditeljka nikad ne eksponira na društvenim mrežama.

PONOSNA SAM, ZNAM DA BI I TATA BIO Emotivna fotografija Nikoline Pišek, voditeljka u crnini grli ćerku, a poruka kida dušu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Analitičar

12.06.2022 12:11

Precvala vragolanka će verovatno uskoro prikazivati fotografije u jednodelnom kupaćem kostimu, zatim slede fotke u toplesu i na kraju će biti "slučajna" fotka gde joj nehajno proviruje čavka....pa se pitam, da li ima jedna jedina voditeljka na nacionalnim TV koja nije od ovog soja... P.S. Nisam školovala...