175.000 EVRA U MINUSU Prija na meti sajber kriminalaca, sve je u rukama policije
Foto: Alo.rs

Aleksandra Prijović nedavno je doživela veliku neprijatnost nakon što je njena nova pesma „ Zvuk tišine“ procurila u javnost, a audio-verzija ove numere brzo se raširila društvenim mrežama. Pevačica se oglasila i otkrila da je ovom pesmom planirala da najavi svoj novi album, te je istakla da je nelegalno objavljivanje odložilo planiranu promociju.

Pročitajte još: Porotnik OTVORIO dušu nakon suđenja Depa i Herd: "Kakva luda žena! Reći ću vam TAČNO u kom trenutku smo shvatili da LAŽE!"

175.000 EVRA U MINUSU Prija na meti sajber kriminalaca, sve je u rukama policije

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ovim putem želim da vam se obratim i dam zvanično saopštenje povodom nepredviđene situacije koja se dogodila s pesmom „Zvuk tišine“ koja je trebalo da predstavi moj novi album. Naime, pesma je procurila na nama nepoznat način i trenutno nelegalno cirkuliše društvenim mrežama i raznim platformama za deljenje audio-materijala - objasnila je Prija, pa otkrila da je pokušala da se izbori s ovim problemom.

- Uprkos svim naporima da zaustavimo dalje širenje pesme, to je u ovom trenutku nemoguće. Jedino što mogu jeste da zamolim da se koliko-toliko do zvaničnog izlaska pesme ograniči njeno širenje. Krivo mi je što nismo imali prilike da vam prezentujemo ovu pesmu i ceo projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim da zahvalim od srca svima koji su slali predivne komentare vezane za pesmu, to nam u ovom trenutku jako znači. Zbog celokupne situacije pomeren je termin zvanične objave pesme, u narednih nekoliko dana ću vas obavestiti o novom datumu -  napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

175.000 EVRA U MINUSU Prija na meti sajber kriminalaca, sve je u rukama policije

Printscreen

 

Ono što je svakako dodatno uticalo na Aleksandru jeste činjenica da je ovom sabotažom ostala bez ozbiljne sume novca.

Kako je nedavno objasnio stručnjak za digitalne platforme, pevači zarađuju skoro pet prosečnih plata u Srbiji od milion strimova na Jutjub platformi za samo jednu pesmu, tačnije oko 3.500 evra na milion pregleda. Ako se uzme u obzir da Aleksandra Prijović u proseku ima oko 50 miliona pregleda, dolazi se do računice da je na novoj pesmi mogla da zaradi do 175.000 evra.

Deluje da je neko namerno želeo da sabotira rad popularne pevačice, čiju su novu pesmu fanovi jedva čekali da čuju. Inače, atraktivna crnka uskoro će objaviti i album, a iz njenog tima nedavno je potvrđeno da će ovo biti njen najbolji projekat do sada.

Dva meseca najavljivala pesmu

Aleksandra je s kampanjom za numeru „Zvuk tišine“ počela sredinom aprila kada je na svom Instagram nalogu objavila stihove pesme, a fanovi su s oduševljenjem komentarisali. Za kampanju je uradila i set fotografija na kojima pozira u izazovnoj beloj haljini, pa se postavlja pitanje ko je od članova njenog tima rešio da je sabotira i njen trud baci u drugi plan.

175.000 EVRA U MINUSU Prija na meti sajber kriminalaca, sve je u rukama policije

Foto: Dejan Briza

 

KANALIŠEM BES Anastasija Ražnatović bez dlake na jeziku o problemima, novcu i odlasku na odmor sa dečkom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading