Vidoje
Foto: Printscreen/Printscreen

Otac pokojnog Ristovića u ispovesti kaže da teško podnosi breme koje mu je život nametnuo zbog smrti sina, kao i da je u odličnim odnosima sa snahom Nikolinom Pišek.

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, nema snage da uđe u stan u kojem je živeo njegov sin, pokojni Vidoje Ristović. Još čeka obdukcione nalaze kako bi saznao uzrok smrti, tužan je, utučen i teško podnosi breme koje mu je život nametnuo.

NE SMEM DA UĐEM U STAN U KOJEM JE ŽIVEO MOJ POKOJNI SIN Miša Grof utučen: Nema ko da mi otvori vrata

Foto: ATA Images

 

Kroz suze, Vitor je počeo razgovor stalno prekidajući priču jer je za njega ovo vrlo bolna tema.

- Ne znam šta da vam kažem, dobro sam i nisam... Naravno da ne uspevam da smognem snage i da ne mogu da nastavim dalje. Jednostavno ne znam kako to da uradim. I sada sam u blizini Vidojevog stana, danas nisam bio kod kuće jer sam bio u policiji - počeo je on, a na pitanje da li je u policiji bio zbog obdukcionog nalaza rekao je da nije i da je to bio uobičajeni razgovor sa inspektorima.

Tokom jučerašnjeg dana pripadnici sedme sile bili su u komšiluku gde se nalazi zgrada porodice Ristović na Vračaru. Na ulaznim vratima zgrade stoji umrlica pokojnog Vidoja, a komšije su ispričale kako Mišu Grofa viđaju svakodnevno tu i da misle da se preselio u stan u kojem je živeo njegov sin. Međutim, Vitor kaže da to nije istina.

NE SMEM DA UĐEM U STAN U KOJEM JE ŽIVEO MOJ POKOJNI SIN Miša Grof utučen: Nema ko da mi otvori vrata

Printscreen

 

- Odakle te priče da sam ja u stanu u kojem je Vidoje živeo? Pa u stan pokojnika se ne ulazi 40 dana. U celoj ovoj zgradi od kada nema Vidoja ja sam sam, ta cela zgrada je moja. U taj stan nisam ulazio, nemam razloga da ulazim... Šta ću naći tamo? Zašto da ulazim, koga da tražim u tom stanu?! Ne smem da pokucam na ta vrata, znam da više nema ko da ih otvori - rekao je Miša kroz suze i dodao:- Sve me podseća na njega, da vam kažem iskreno, mi smo ceo život živeli tu zajedno, sve je tužno i prazno - ispričao je Ristović za "Kurir".

Od trenutka kada se saznalo za Vidojevu iznenadnu smrt ne prestaju spekulacije o odnosu Miše Grofa i Nikoline Pišek, supruge pokojnoig Ristovića. Vitor kaže da su oni u dobrim odnosima, a to se moglo videti i na dan sahrane kada su njih dvoje bili non stop zajedno i držali se pod ruku.

- Sa Nikolinom sam u odličnim odnosima. Ne obilazi me, šta ima da me obilazi, ona je pre dva dana otišla iz Beograda sa detetom jer dete mora u školu. Jedna unuka je mala, starija baš teško podnosi gubitak oca - zaključio je uplakani Miša.

VELIKI PREOKRET U PRESUDI: Krivi su i Džoni Dep i Amber Herd

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading