ĐOLE ĐOGANI POZVAO LUNU NA POMIRENJE Denser priznao da je malu Miju video samo preko forografije: Voleo bih da se družimo
Foto: Alo ilustracija

Denser Đole Đogani je potvrdio da i dalje nema komunikaciju sa bratanicom, pobednicom "Zadruge 2" Lunom Đogani.

Đole Đogani ističe da bi voleo da bude u dobrim odnosima sa ćerkom rođenog brata Gagija Đoganija, te da bi voleo da vidi naslednicu Lune Đogani, malu Miju.

ĐOLE ĐOGANI POZVAO LUNU NA POMIRENJE Denser priznao da je malu Miju video samo preko forografije: Voleo bih da se družimo

E stock

 

- Ne, ne čujem se sa Lunom. Čujem se sa Gagijem. Viđamo se na slavljima samo, al' se ne čujemo. Samo: "Zdravo, zdravo, kako si, dobro sam", to je to. Mi već godinama imamo samo takvu komunikaciju - kazao je Đole na početku.

Pročitajte još: TOP ČETIRI NAJBOLJA stajlinga MET GALE 2022. godine: One su definitivno IZDOMINIRALE ali Kim Kardašijan je prevazišla samu sebe

- Sa Anabelom ne pričam uopšte. Gagi je juče došao u Beograd, bio je u Švedskoj, sestra nas okuplja na ručkovima. Luninu ćerku sam video samo preko fotografije. Želim da vidim bebu. Voleo bih da pričamo, da se družimo. Nema razloga za ikakvom svađom - dodao je on na promociji albuma pevačice Zorane Simeunović.

Luna Đogani

Alo.rs/Dejan Briza

 

- U rijalitiju se pričaju i istinite i neistinite priče. Posle bude: "Nisam tako hteo da kažem, već...", to je biznis, jedan biznis. Uzima se ozbiljan novac. To je za ljude koji više ne mogu da rade, na nastupima i slično. Samo tako, preko rijalitija. Pojaviš se, svađaš se, nešto, ne znam, i ti si onda neko... Mojoj porodici u rijalitiju nije ništa loše urađeno, nije me sramota - zaključio je Đogani.

NAKON RAZVODA ŽIVI U LUKSUZU Slavica Ćukteraš stvorila je mali raj za sebe i ćerku, a jedan detalj su svi primetili

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nela

03.05.2022 19:58

Pa što onda u Ami G ju nije skratio jezik ženi i rekao joj da ne priča gluposti već je klimao glavom... Što nije tada rekao ona je dete mog brata šta to pričaš?

Ema

03.05.2022 20:17

Tako i treba.Luna je za sve vas ispala dzek.

Jecka

06.05.2022 07:03

Jao,pa ti se oglasis cim ti opadne popularnost,ako ne preko Lune onda opali neku aferu...tvoje je proslo odavno!